Osmancık'ta Zincirleme Kaza 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta Zincirleme Kaza 8 Yaralı

Osmancık\'ta Zincirleme Kaza 8 Yaralı

Çorum Osmancık'ta TIR'ın da kazaya karıştığı 3 Araç birbirlerine girdi 8 Yaralı

07.08.2014 20:30  Güncelleme: 20:31

Kaza Samsun- İstanbul D-100 karayolu Osmancık ilçesi çıkışında Kurupınar mevkisinde meydana geldi.

Samsun yönünden İstanbul yönüne giden 48 yaşındaki Dursun Atagün yönetimindeki 19 HK 388 plakalı TIR’ın dorsesinin tekerleklerinin birdenbire kitlenmesiyle birlikte direksiyon hakimiyetini kaybeden TIR sürücüsü orta refüjdeki bariyerlere çarptı.

Bu esnada yol çalışmaları nedeniyle trafik akışı tek şeritten verilen yolda, karşı yönden gelen ve Bursa’dan Samsun’a giden 48 yaşındaki Muzaffer Öztürk yönetimindeki 16 ZA 990 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı.

Aynı yönde giden ve onun peşinden gelen Murat Alıcı (41)yönetimindeki MR DU 52 plakalı otomobilde bunlara yandan sürtünerek çarptı.

Meydana gelen trafik kazasında TIR sürücüsü Dursun Atagün, 16 ZA 990 plakalı araç sürücüsü Muzaffer Öztürk ve bu araçta yolcu olarak bulunan Furkan Öztürk (16), Emin Koca (26), Aslıhan Koca (25), Mustafa Akdeniz (49) ile yabancı plakalı araç sürücüsü Murat Alıcı (41) ve Saliha Alıcı (35) yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yol çalışmalar nedeniyle tek yönden trafik akışı devam eden yolda kaza yapan 3 aracın olay yerinden kaldırılması esnasında Samsun-İstanbul ve İstanbul-Samsun D-100 kara yolu yaklaşık olarak 1 saat araç trafiğine kapandı. Yolun her iki yönünde 10 kilometrelik araç kuyruğu oldu.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.







Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık'ta Zincirleme Kaza 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement