Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle, Osmangazi İlçesi'nde 15 Kasım Perşembe günü (YARIN) su kesintisi uygulanacağı belirtildi.
BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, Osmangazi İlçesi'nde yapılacak çalışmalar nedeniyle; Bağlarbaşı Mahallesi ve civarında, 15 Kasım Perşembe günü (YARIN), 08.00 ile 20.00 saatleri arasında 12 saat süreyle su kesintisi uygulanacağı bildirildi.
Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.
Son Dakika › Güncel › Osmangazi'de Su Kesintisi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.