Otomobilin Çarptığı Kamyonet Devrildi: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobilin Çarptığı Kamyonet Devrildi: 3 Yaralı

Otomobilin Çarptığı Kamyonet Devrildi: 3 Yaralı

Antalya'da kımızı ışıkta geçtiği iddia edilen otomobilin çarptığı kamyonet devrildi.

30.04.2013 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da kımızı ışıkta geçtiği iddia edilen otomobilin çarptığı kamyonet devrildi. Kazada her iki aracın sürücüleriyle, otomobilde bulunan bir kişi yaralandı.

Kaza, saat 2.30 sıralarında Kızılırmak Caddesi ile Mehmet Atay Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. İddiaya göre, Kızılırmak Caddesi'nde seyreden Ömer Ergin yönetimindeki 07 ZD 524 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta geçince Mehmet Atay Caddesi'nden kavşağa giren Habib Ermiş yönetimindeki 07 AKK 57 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet devrildi. Emniyet kemerlerini takmadıkları anlaşılan her iki aracın sürücüleriyle otomobilde bulunan Muharrem Ergin araçlardan caddeye savruldu.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yerde yatan yaralıları görünce itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerini olay yerine çağırdı.

Bir taraftan kapanan trafiği açmaya çalışan polis, diğer taraftan da asfaltta yatan yaralılarla ilgilendi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanmak üzere olan araca köpük sıkarak, olası yangını önledi.

112 ekiplerinin olay yerinde ilk müdahaleyi yaptığı yaralılar, çeşitli hastanelere götürüldü. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobilin Çarptığı Kamyonet Devrildi: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement