Yaşlı Adam Çocukluğundan Beri Mezarlıkta Yaşıyor - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Adam Çocukluğundan Beri Mezarlıkta Yaşıyor

Yaşlı Adam Çocukluğundan Beri Mezarlıkta Yaşıyor

Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki Hüseyin Gündüz, kendisine sunulan kaloriferli evleri dahi kabul etmeyerek mezarlıkta yaşamını sürdürüyor.

27.03.2016 09:53  Güncelleme: 10:37

Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki Hüseyin Gündüz, çocukluğundan beri hayatını mezarlıkta sürdürüyor.

MEZARLIKTAKİ KULÜBEDE KALIYOR

Hüseyin Gündüz, ilerlemiş yaşına rağmen belediyenin sunduğu iyi şartlardaki yaşamı istemiyor. Hayatı boyunca hiç evlenmeyen ve çocukluğundan bu yana mezarlık içerisinde bulunan kulübede kalan Gündüz'e, Sarıcakaya Belediyesi ile Sarıcakaya Kaymakamlığı yeni bir prefabrik ev yaptırdı.

Yaşlı Adam Çocukluğundan Beri Mezarlıkta Yaşıyor

BELEDİYE VE KAYMAKAMLIK YARDIM EDİYOR

Evin ihtiyaçları belediye ve kaymakamlık tarafından karşılanıyor. Mezarlıkta düşerek kolunu kıran yaşlı adamın rahatsızlıkları ile de Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler yakından ilgileniyor. Yaşlı adama daha iyi şartlar teklif eden Güler, her seferinde olumsuz yanıt alıyor.

Yaşlı Adam Çocukluğundan Beri Mezarlıkta Yaşıyor

"KALORİFERLİ YERİ KABUL ETMİYOR"

Hüseyin Gündüz'ü küçüklüğünden beri hatırladığını anlatan Başkan Güler, yaşlı adamın kendilerine Allah'ın bir emaneti olduğunu söyledi.

Yaşlı Adam Çocukluğundan Beri Mezarlıkta Yaşıyor

Gündüz'e sahip çıktıklarını belirten Güler, "Kaymakamlık ile birlikte tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Kol rahatsızlığından önce hamam seferlerimize katılıyordu. Yakacağı olmadığı için yine yardım ediyoruz. Kolu kırıldığında hastaneye götürdük omuz bölgesinde bir kırık tespit edildi. Tedavisinin yapılması için gerekli ne varsa yerine getirmeye çalışıyoruz. Geçen yıl tüm Türkiye'de yoğun bir kar yağışı ile birlikte zor kış şartları vardı. Kendisine kaloriferli bir yer tahsis ettik ama kendisi bunu kabul etmedi. Çünkü şu an yaşadığı bölgede çok daha huzurlu olduğunu ifade ediyor." dedi.

Yaşlı Adam Çocukluğundan Beri Mezarlıkta Yaşıyor

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Adam Çocukluğundan Beri Mezarlıkta Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Kul: Adam anlamis oluden zarar gelmez diriden geldigi kadar ondan yasiyor orda 42 2 Yanıtla
  • Hizmetli: Mezarlıklar da yasayabilmek ilim irfan ister sırlı bir insana benziyor 15 1 Yanıtla
    bizko: Sırlı????? 0 6
  • .....: ölüden zarar gelmez adamda diriden kacıyor 16 0 Yanıtla
  • vatandaş: insanl insanlardan öyle korkar olmuşki ancak kendisine zarar veremiyecek yerde yaşamayı tercih etmiş olamazmı 14 1 Yanıtla
    bizko: Şizofren olabilir...büyük ihtimal...çokta tehlikeli olabilir...küçük ihtimal... 1 5
  • m.çakır: tembellik türkiyenin en büyük sorunudur. çalışmak.üretmek zorlarına gittiği için insanlar kolay yolları seçiyor.kimi gayrimeşru yollara sapıyor.kimisi aşırı yollara sapıyor.kimisi kendini devlet kapısında salla başı al maaşı yapıyor.bu adamda kendini bu yolla tatmin ediyor 9 4 Yanıtla
  • ANTİ AKP: HERKES KENDİSİNE EV DAİRE DÜKKAN REZİDANS YAZLIK TRİPLEKS VİLLA KÖŞK SARAY YALI BİNEK ARABA CİP HELİKOPTER UÇAK EŞYA HİSSE SENEDİ DOLAR ALTIN KÜLÇE ALTIN ARAZİ ARSA BAHÇE TELEFON O BU ŞU FALAN FİLAN HER ŞEYİ SATIN ALMAK İÇİN ADETA BİRBİRLERİYLE YARIŞ HALİNDELER ADAM NE YAPMIŞ EN SONUNDA VARACAĞI YERİ ÖNCEDEN MESKEN TUTMUŞ NASIL OLSA ENİNDE SONUNDA ORAYA GİDECEK ORADAN KAÇIŞ YOK MAL SAHİBİ MÜLK SAHİBİ HANİ BUNUN İLK SAHİBİ AZ YAŞA ÇOK YAŞA AKIBET GELECEK BAŞA İNSANOĞLU DÜNYAYA KAZIK ÇAKACAK GİBİ. 8 1 Yanıtla
    Gakkoş: O zaman ömrümüzü mezarlıkta geçirelim. Sana bu ömür mezarlıkta geçiresin diye verilmedi 6 0
  • bizko: Valla adamın suratı bile değişmiş mezarlıklara baka baka...bu öyle bir şeyi kabul etse bile, önce aylarca psikoloji terapi görmesi gerekir...bunun ne yapacaği belli olmaz... 5 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement