(Özel Haber) Dallı Ailesinin Buruk Bayramı - Son Dakika
Güncel

(Özel Haber) Dallı Ailesinin Buruk Bayramı

(Özel Haber) Dallı Ailesinin Buruk Bayramı

İzmir'de 2013 yılının ilk saatlerinde maganda kurşunu ile hayatını kaybeden Arif Dallı'nın ailesi, çocukları olmadan geçirdikleri ilk bayramı buruk geçiriyor.

08.08.2013 10:20

İzmir'de 2013 yılının ilk saatlerinde maganda kurşunu ile hayatını kaybeden Arif Dallı'nın ailesi, çocukları olmadan geçirdikleri ilk bayramı buruk geçiriyor. Baba Şerafettin Dallı, Ramazan Bayramı'nın ilk günü ziyaret ettiği oğlunun mezarında dua edip Arif'in oyuncaklarını bıraktı.

Bornova ilçesinde yılbaşında havai fişek gösterisini seyrederken nereden geldiği belirlenemeyen bir kurşunla hayatını kaybeden 11 yaşındaki Arif Dallı'nın babası Şerafettin Dallı, çocukları 10 yaşındaki Ceylan ve Fatma ile birlikte Ramazan Bayramı'nın ilk günü ziyaret ettiği oğlunun mezarı başında duygulu anlar yaşadı. Arif'in mezarına oyuncaklarını bırakan baba ve kardeşleri gözyaşlarına hakim olamadı.

"ARİFSİZ BAYRAMIN TADI TUZU YOK"

Oğlunun katilinin bir an önce bulunmasını isteyen acılı baba Dallı, "Arif'siz bayramın tadı tuzu yok. Benim Arif'im gitti, başka Arif'ler gitmesin. Ben devletten bir an önce oğlumun katilini bulmalarını istiyorum. Biz mahvolduk, bana polis arkadaşlar bu merminin en yakından gelebileceğini söylediler. Ben kendim en yakınlarımda silah bulamadım. Burada bize yakın hakimler ve savcılar oturuyor. Onları polis incelemedi. Ben Adalet Bakanlığı ve Başbakanlığın bununla özellikle ilgilenmesini rica ediyorum. Ben bu işin faili kim olursa olsun bulunmasını istiyorum. 8 aydır bu adam neden bulunamıyor. Ben hakim ve savcıların sitesinin de aranmasını istiyorum. En azından içimiz rahat olur, bunların yapmadığı belli olsun" dedi.

Sabahlara kadar ailecek Arif'in acısından uyuyamadıklarını söyleyen baba Dallı, Sarai Sierra cinayetinin bir anda aydınlatıldığını hatırlatarak şunları söyledi:

"Evde yatamıyorum sabaha kadar, 8-9 aydır ben uyuyamıyorum. Benim oğlum mezarda tek yatıyor, yan yatıyorsa bende tek yatıyor yan yatıyorum. Buradan Başbakan'a sesleniyorum, neden bu olay çözülmüyor. Sarai Sierra olayının katilini bir anda buldular, benim oğlumun katili neden bulunmuyor. Demek ki ilgilenmiyorlar."

Baba Dallı, bayram boyunca oğlunun mezarını ziyaret ederek, ona dua edeceğini sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel (Özel Haber) Dallı Ailesinin Buruk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement