(Özel Haber) Son Dersinde Herkesi Gözyaşına Boğdu - Son Dakika
Güncel

(Özel Haber) Son Dersinde Herkesi Gözyaşına Boğdu

(Özel Haber) Son Dersinde Herkesi Gözyaşına Boğdu

Bursa'da solumun yetmezliği sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden matematik öğretmeni için 21 yıldır görev yaptığı okuldaki cenaze töreni, herkesi gözyaşlarına boğdu.

17.03.2013 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da solumun yetmezliği sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden matematik öğretmeni için 21 yıldır görev yaptığı okuldaki cenaze töreni, herkesi gözyaşlarına boğdu. Son yolculuğuna dualarla uğurlanan Osman öğretmen, geride gözü yaşlı sevenlerini bıraktı.

Edinilen bilgiye göre, Setbaşı Atatürk İlköğretim Okulu'nda Matematik öğretmeni olarak görev yapan, 59 yaşındaki Osman Çetin, solunum yetmezliği sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Uzun yıllar idarecilik de yapan Osman öğretmenin ölümü, ailesi ve onlardan ayrı tutmadığı öğrencilerini yasa boğdu. 21 yıldır görev yaptığı okula bu kez cansız bedeni getirilen Osman Çetin'in tabutu, iki öğrenci sırasının üzerine koyuldu. Bu manzara, herkesi daha da duygulandı. Herkesin sevgilisi olan Osman öğretmenin babası Tahir, eşi Tülay, oğlu Fahir taziyeleri kabul etti. Gözü yaşlı Çetin ailesini, yine gözü yaşlı sevenleri teselli etmeye çalıştı.

Okul Müdürü Ceylan Çevik, herkese başsağlığı dileğinde bulunurken, gözyaşlarına boğulan öğrenciler Osman öğretmen için ellerini, bu kez dua için kaldırdı. Helallik istenmesinin ardından Osman öğretmenin naşı Ulucamii'nde kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığı'na defnedildi.

Hayat arkadaşını kaybeden Tülay Çetin, eşinin tedavisi için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirterek, "Takdiri ilahi. Allah'ın dediğinden dışarı çıkamıyorsunuz. Çok iyi bir insandı. Öğrencilerini çok severdi, arkadaşlarına, eşine, dostuna bağlı bir insandı. Allah günahlarını affetsin demekten başka bir şey söylenemez. Mekanı cennet olsun" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel (Özel Haber) Son Dersinde Herkesi Gözyaşına Boğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement