Sürücü Otomobilini Sahile Bırakıp Gitti - Son Dakika
Güncel

Sürücü Otomobilini Sahile Bırakıp Gitti

Antalya'nın Konyaaltı sahilinde denize birkaç metre kala duran otomobil görenleri şaşırttı. Otomobilin etrafında güneşlenip denize girenler ilginç görüntüler oluşturdu.

09.03.2016 09:30  Güncelleme: 11:18

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde denize birkaç metre kala duran lüks otomobil görenleri şok etti.

ARACINI SAHİLDE BIRAKIP AYRILDI

E.B. üzerine kayıtlı 07 F 2894 plakalı otomobil yumuşak çakıl olan kumsalda bir süre ilerledikten sonra battı. E.B. otomobilini çıkarmak için çaba harcadıysa da başarılı olmadı. E.B., aracını bırakıp olay yerinden ayrıldı.

ARACA ALDIRMADAN GÜNEŞLENDİLER

Havanın aydınlanmasıyla sahil güneşlenmek isteyenlerle doldu. Kumsalda denize sıfır duran araca aldırmayan onlarca kişi gündelik hayatlarına devam etti. Aracın çevresinde güneşlenip denize girenler ise ilginç görüntüler oluşturdu.

CEP TELEFONLARI İLE GÖRÜNTÜLEDİLER

Saatlerce kumsalda kalan şüpheli araç, bazı vatandaşların dikkatini çekti ve polise haber verildi. Şüpheli aracı cep telefonları ile görüntüleyip sosyal ağlarda paylaşanlar oldu.

"RUS TURİST YERİNE OTOMOBİLLER OLACAK"

Sahilde güneşlenen Bahri Güven, ilk kez deniz kenarında bir otomobil gördüğünü belirterek, "Gördüğüm manzara karşısında şok oldum. Rus turist yerine bu yıl plajda arabalar olacak diye düşündüm. Suya birkaç metre kala duran bir araç ama kimsenin dikkatini çekmiyor. İlgilenen yok. Bu otomobil buraya nasıl geldi, neden geldi. Bu kadar duyarsızlık olmaz." dedi.

BİR SAATLİK ÇALIŞMAYLA KURTARILDI

Sahile gelen polis, aracı inceleyip sorgulamasını yaptırdı. Kısa süre sonra araç sahibinin kardeşi çekici ile arabayı çekmeye geldi. Bir saatlik çalışmanın ardından araç saplandığı yerden çıkarıldı.

Sürücü Otomobilini Sahile Bırakıp Gitti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sürücü Otomobilini Sahile Bırakıp Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • chp,li: kesin sarhos bir akp,li veya mhp,lidir. 9 18 Yanıtla
    baba: ulan tırtıl çakıl kaçtı herhalde yüzerken 5 2
  • Deli Kürt : Tekerler gömülmüs 22 1 Yanıtla
  • Şamil: Olayı öğrenin maalesef bir kürt kardeşimizdir.Bunu argniyetten söylemiyorum.Hakikaten öyledir araştırın eğer değilse şimdiden çok çok özür diliyorum.Ama araştırın öyledir.Başkası böyle bir şeye asla kalkışmaz imkanı yok.Bir tek alternatif daha olabilir oda çok alköllü bir vatandaşdır aksini düşünemiyorum. 5 9 Yanıtla
    ......: tek elternatif senin şövenist ırkçı barbar biri olduğun bunu yapan senin gibi pişkin biridir 8 10
  • anaaaa hala guneş: demek antalyalılar arabaya rağmen aldırmadan acımasızca guneşlenmeye devam ettıler.....vahşi bunlar yamyam yamyam ..... 10 0 Yanıtla
  • adfhgh: adam temiz içmiş çekmiş aracı deniz kenzarına.rahat insanız abi.sabah kalkıncada aksama gelir alırım diye bırakmış gitmiş.ah bi kapak olaydı şimdi. 7 1 Yanıtla
  • dürüst: Adanalıya heryer adana 5 2 Yanıtla
  • goldofor: arac 4 ceker kuma batması duşunulmedı defransıyele kadar gomulunce cıkamadı normelde kuru kumda cıkar o arac 1 6 Yanıtla
  • ADEMOĞLU: MÜSLÜMAN ÜLKE TÜRKİYE BİKİNİ GİYER İÇKİ İÇER DİNİ KONULARDA TAVİZ VERMEZ 3 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement