P&G, Üç Kategoride Türkiye'nin En Beğenilen Şirketi - Son Dakika
Güncel

P&G, Üç Kategoride Türkiye'nin En Beğenilen Şirketi

Markalaşmada dünya lideri P&G, bu yıl 14'üncü kez yayınlanan "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri" araştırmasında üç alanda birinci sırada yer aldı.

02.02.2015 12:00

P&G bu yıl Çalışan Memnuniyeti, Çalışanlara Sunduğu Sosyal İmkânlar, Çalışanların Nitelikleri ve Yeni Ürün Geliştirme ile Yenilikçilik kategorilerinde 1. oldu.

GfK Türkiye tarafından hazırlanan, Adecco'nun ana sponsor, T-Systems'ın cosponsor olduğu araştırmanın "en beğenilen" listesindeki şirketler "bölge ekonomisine sağladıkları katkı", "bilgi ve teknoloji yatırımları" ve "güvenilir şirket olma" kriterlerinde ön plana çıkıyor. Günümüzde Türkiye'nin en beğenilen ilk 20 şirketi arasına girmek için "hizmet veya ürün kalitesi", "kurumsal yönetim ilkelerine göre yönetilme" ve "güvenilir şirket olma" en önemli üç kriter olarak kabul görüyor.

"P&G işe başlayan tüm çalışanlarını yarının yöneticisi ve lideri olarak değerlendiriyor"

P&G, bu yıl Capital Dergisi'nin "En Beğenilen Şirketler" sıralamasında 6'ıncı sıraya yükseldi.

P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, P&G'nin en beğendiği yönünün çalışanlarına ve onların gelişimlerine verdiği önem olduğuna değinerek "P&G, işe başlayan tüm çalışanlarını yarının yöneticisi ve lideri olarak değerlendirip buna göre yatırım yapıyor. İçeriden terfi sistemi ile çalışanlarımızın liderlik pozisyonlarına doğru gelişmelerini sağlamak, lider yetiştirme programımızın temelini oluşturuyor. Böylece, kurum kültürünü iyi bilen, tecrübeli, yaratıcı, sonuç odaklı, yön belirleyebilen liderlerimizle tüketicilerimizin hayatlarına dokunabiliyoruz. Ayrıca, yetenek kurullarında çalışanlarımızın yöneticilik pozisyonları için potansiyellerini değerlendiriyor, farklı görev, proje ve sorumluluklar vererek potansiyellerinin maksimum seviyeye ulaşması için rehberlik ediyoruz. Global bir şirket olarak, çok çeşitli coğrafyalarda, çok çeşitli kariyer olanakları sunuyoruz. Şu anda da 100'e yakın Türk çalışanımız yurt dışında çeşitli kademelerde görev almakta" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel P&G, Üç Kategoride Türkiye'nin En Beğenilen Şirketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement