Pamukkale'de Kurşunlanma - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Pamukkale'de Kurşunlanma

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, Umumi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine silahlı saldırıda bulunuldu.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, Umumi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine silahlı saldırıda bulunuldu.

Alınan bilgiye göre, Pelitlibağ Mahallesi'nde bulunan Umumi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Denizli Manavcılar ve Pazarcılar Odası, sabaha karşı kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tabancayla kurşunlandı.

Kooperatif yönetiminin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kooperatif ve oda binasında incelemelerde bulundu.

İçeride kimsenin bulunmadığı kooperatif binasının camına 2 kurşun isabet ettiği belirlenirken, kooperatif önündeki bir araç da kurşunlama nedeniyle zarar gördü.

Kaynak: AA