Paris'te Türk Yastıklarına Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Paris'te Türk Yastıklarına Yoğun İlgi

Paris\'te Türk Yastıklarına Yoğun İlgi

Dünyaca ünlü tasarımcılar Rıfat Özbek ve Erdal Karaman, Yastık By Rıfat Özbek markasıyla Paris'te düzenlenen Maison&Objet fuarına damgasını vurdu.

14.09.2013 14:33

Yastık By Rıfat Özbek, Paris'te düzenlenen dünyanın en büyük tasarım fuarlarından Maison&Objet'e damgasını vurdu. Dünyanın dört bir yanından gelen tasarımcıların çok özel tasarımlarını görücüye çıkardığı fuarda, Yastık By Rıfat Özbek'in yepyeni 2013 İkat Patchwork koleksiyonu büyük ilgi gördü.

Özellikle Tudor İngiltere'sinden ve geometrik desenli kadifeleriyle, Endülüs'ün ünlü dekoratif çinilerinden esinlenilerek hazırlanan koleksiyon tasarım tutkunlarının ilgi odağı oldu. Afrika esintilerini ve mitolojiyi Avrupa mirasıyla buluşturan, mükemmelliğin zirvesindeki tasarımların yer aldığı Yastık by Rıfat Özbek standına Avrupalı ve Amerikalı tasarım severlerin yanı sıra Çin ve Japonya'dan gelen tasarım tutkunları da akın etti.

Japon ve Çinli ziyaretçiler, çarpıcı yaprak ve çiçek işlemeli Suzanilerin yer aldığı koleksiyona yönelirken, Amerika'dan ve Avrupa'dan gelenler ise siyah, beyaz ve kırmızı ikat desenli Afrika maskesi ve vudu etkilerinin yer aldığı tasarımlarla, üzerine efsanevi Hiyerogliflerin işlendiği yelpaze işlemeli tasarımlara ilgi gösterdi. Standı gezen ziyaretçiler bol bol alışveriş yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Paris'te Türk Yastıklarına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement