Patlamayla İlgili 5 Kişi Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Patlamayla İlgili 5 Kişi Yakalandı

11.03.2013 20:00  Güncelleme: 11:12

Reyhanlı'daki Cilvegözü Sınır Kapısı'ndaki bombalı saldırıyla nöbetçi mahkemeye ifade veren Suriyeli Y.B., Z.Ş., A.B.ve İ.Z.ile Türk vatandaşı R.B.tutuklandı.

14 CAN ALAN CİLVEGÖZÜ SINIR KAPISI'NDAKİ PATLAMAYLA İLGİLİ 5 KİŞİ YAKALANDI (3)

5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Reyhanlı'daki Cilvegözü Sınır Kapısı'ndaki bombalı saldırıyla nöbetçi mahkemeye ifade veren Suriyeli Y.B., Z.Ş., A.B. ve İ.Z. ile Türk vatandaşı R.B. tutuklandı.

Öte yandan, olayın organizatörünün Suriyeli A.B. olduğu, bu şüphelinin Cilvegözü Sınır Kapısı'ndaki patlamanın ardından ülkesine döndüğü, 7 Mart'ta Hatay'a giriş yaparken yakalandığı ileri sürüldü. Otomobili Suriye'den Y.B. ile eşi Z.Ş.'nin Cilvegözü'ne getirdiği, karı-kocayı Y.B.'nin ağabeyi olan A.B.'nin karşılayıp, aracı insanların kalabalık olduğu noktaya yönlendirdiği iddia edildi. A.B.'nin otomobilden inen Y.B. ile ayakta konuştuktan sonra olay yerinden uzaklaştıkları ardından da patlamanın meydana geldiği vurgulandı.

İKİNCİ EYLEM İÇİN TÜRKİYE'YE GELİYORMUŞ

Cilvegözü'ndeki bombalı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Suriyeli A.B.'nin 7 Mart'ta Türkiye'ye Kilis'teki konteynır kentte bombalı eylem yapmak için geldiği de iddia edildi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Patlamayla İlgili 5 Kişi Yakalandı - Son Dakika


Advertisement