Payitaht Abdülhamid 85. Yeni Bölüm Fragmanı: Abdülhamid'in Büyük Zaferi! - Son Dakika
Güncel

Payitaht Abdülhamid 85. Yeni Bölüm Fragmanı: Abdülhamid'in Büyük Zaferi!

Payitaht Abdülhamid 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Abdülhamid'in Rothschild'a ders verir nitelikteki sözleri dikkat çekti. Peki TRT 1 ekranlarında dün yayınlanan Payitaht Abdülhamid 84. son bölümde neler yaşandı? İşte Payitaht Abdülhamid 85. yeni bölüm fragmanı…

04.05.2019 08:31

TRT 1 ekranlarında cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen Payitaht Abdülhamid 84. son bölümü dün akşam yayınlandı. Yayınlanan son bölümde adrenalin dolu sahneler izleyicileri yine heyecanlandırdı. Bölümün ardından Payitaht Abdülhamid 85. yeni bölüm fragmanı yayınlanacak mı sorusu akıllarda belirirken yeni bölüm fragmanı geldi. Payitaht Abdülhamid 85. yeni bölümde Abdülhamid'in Rothdchild'a ders veren sözleri dizi severler tarafından ilgiyle takip edildi. Peki 84. son bölümde neler yaşandı?

Payitaht Abdülhamid 85. Yeni Bölüm Fragmanı: Abdülhamid'in Büyük Zaferi!

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 84. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Abdülhamid'i öldürmek üzere, sarayı ve Payitaht'ı bombalamaya gelen İngiliz gemileri hızla şehre yaklaşır. Rothschild, Abdülhamid'in elindeki belgeleri almak için İngiliz gemilerini durdurmak, kaçırılan eski vekilleri bulmak zorundadır. Vekiller, Vembery'in elindedir. Vembery bu kez sadece kendisi için savaş verir. Hem Abdülhamid'e hem de Rothschild'a istediklerini yaptırabilmek için acımasızca saldırır.

Payitaht Abdülhamid 85. Yeni Bölüm Fragmanı: Abdülhamid'in Büyük Zaferi!

ROTHSCHİLD VE ŞİVENAZ'IN PLANI NE?

Yapılan bir katliam Abdülhamid'i kahreder. Rothshcild, Abdülhamid'e karşı eski gücünü kazanabilmek ve Vembery'den kurtulmak için Şivenaz ile bir plan yapar. Şivenaz Abdülhamid'in karşısına çıkar ama bu kez son oyununu oynar.

HALİL HALİD JORİS'İN PEŞİNE DÜŞER

Halil Halid ve adamları Joris'i yakalamaya çalışırken Vicinio'nun ortaya çıkması dengeleri değiştirir. Halil Halid, Vicinio'nun kaçırdıklarını kurtarabilmek için uğraşırken Joris ile yolları tekrar kesişir.

Payitaht Abdülhamid 85. Yeni Bölüm Fragmanı: Abdülhamid'in Büyük Zaferi!

ŞİVENAZ PAÇAYI ELE VERECEK Mİ?

Şivenaz, Seniha'yı etkisiz hale getirmiş, Bidar'ın tam itimadını kazanmanın peşine düşer. Ancak bu kez hiçbir şey planladığı gibi gitmez. Akıllarda Şivenaz nihayet yakalanacak mı sorusu belirirken aynı zamanda Halil Halid, Vicinio'ya karşı düşmanı Jorris ile işbirliği mi yapacak soruları gelir. En merak edilen soruların içinde Abdülhamid, Vembery ve Rotschilde'a karşı nasıl bir zafer kazanacak vardı.

Payitaht Abdülhamid 85. Yeni Bölüm Fragmanı: Abdülhamid\'in Büyük Zaferi!

Son Dakika Güncel Payitaht Abdülhamid 85. Yeni Bölüm Fragmanı: Abdülhamid'in Büyük Zaferi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement