Pennsylvania'da Ev Patlamasında 5 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Pennsylvania'da Ev Patlamasında 5 Kişi Hayatını Kaybetti

ABD'nin Pennsylvania eyaletinde bulunan bir evde meydana gelen patlamada, 5 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Allegheny County'deki Plum'da gerçekleşen patlama sonucunda çevredeki en az 2 evde yangın çıktı ve 3 ev yıkıldı. Patlamanın nedeni henüz bilinmezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

13.08.2023 23:00

- ABD'de evde patlama: 5 ölü, 3 yaralı

PENNSYLVANIA - ABD'nin Pennsylvania eyaletinde bulunan bir evde meydana gelen patlamada, 5 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Pennsylvania eyaletinde yer alan Allegheny County'deki Plum'da bir evde patlama meydana geldi. Patlamada, 5 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken, patlamanın etkisi ile çevredeki en az 2 evde yangın çıktı.

Yetkililer, patlamanın etkisi ile 3 evin yıkıldığını belirterek, en az 12 evde maddi hasar oluştuğunu aktardı. Patlamanın nedeni henüz bilinmezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Evde meydana gelen patlama anı ise başka bir evin kapısında bulunan güvenlik kamerası tarafından anbean kayıt altına alındı.

Pennsylvania\'da Ev Patlamasında 5 Kişi Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pennsylvania'da Ev Patlamasında 5 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement