Phyto Color'dan Işıltılı ve Canlı Saçlar İçin Yeni 'Bitkisel İksir' - Son Dakika
Güncel

Phyto Color'dan Işıltılı ve Canlı Saçlar İçin Yeni 'Bitkisel İksir'

Phyto Color\'dan Işıltılı ve Canlı Saçlar İçin Yeni \'Bitkisel İksir\'

PHYTOSOLBA Laboratuvarları tarafından üretilen ilk bitkisel saç boyası markası PHYTO COLOR'ın formülü yenilendi.

11.01.2014 14:28

Bitkilerle saç bakımı konusunda uzman olan Fransız PHYTOSOLBA Laboratuvarları tarafından üretilen ilk bitkisel saç boyası markası PHYTO COLOR'ın formülü yenilendi. İçeriğinde 10 farklı bitki bulunan PHYTO COLOR'la saçlar artık daha sağlıklı, doğal, ışıltılı ve yumuşak bir görünüme sahip olacak

PHYTO'nun kurucusu Patrick Ales tarafından geliştirilen 'Huile D'ales bitkisel iksiri' PHYTOCOLOR'ın formülüne eklendi. Huile d'ales içeriğinde hint yağı, kalendula, mısır, adaçayı, biberiye, ardıç meyvesi, limon, buğday, yulaf ve elma gibi 10 bitki bulunuyor.

Profesyonellerin de tercihi olan ve Huile d'ales formülüyle geliştirilen PHYTOCOLOR'la saçlar artık daha ışıltılı, parlak ve yumuşak görünecek.

21 FARKLI RENK SEÇENEĞİ

Kök Boya, Brezilya ağacı, Katırtırnağı ve Koreo'nun biraraya getirilmesi sonucu geliştirilen ilk boyama özellikli bitkisel saç boyası Phyto Color; renk veren bitkilerin yüksek konsantrasyonuyla doğal bir saç rengi elde etmenizi sağlıyor, alerji riskini en aza indiriyor, beyazları mükemmel bir şekilde kapatıyor. Aynı zamanda kolay uygulanan akmayan krem yapısıyla renklerin uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor. 21 farklı renk seçeneğine sahip, resorsinol ve paraben içermeyen Phyto Color'ın hoş kokusu sayesine artık saç boyamak daha keyifli olacak.

ÇAY DİKENİYLE KORUMA

Öte yandan Phyto Color'la boyadığınız saçlarınızın rengini daha uzun süre korumak istiyorsanız, Phytobaume Renk Koruyucu saç kremi kullanabilirsiniz. Phytobaume, içeriğindeki çay dikeni özü besleyici ve antioksidan özelliğiyle saç renginizi koruyor. Greyfurt esansıyla birlikte hatmi çiçeği asidi saçınıza ışıltı veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Phyto Color'dan Işıltılı ve Canlı Saçlar İçin Yeni 'Bitkisel İksir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement