PKK'lı teröristlerin saldırısında gazi olan bekçi Algit'i, polisler ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

PKK'lı teröristlerin saldırısında gazi olan bekçi Algit'i, polisler ziyaret etti

PKK\'lı teröristlerin saldırısında gazi olan bekçi Algit\'i, polisler ziyaret etti

Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu gazi olan bekçi Emrullah Algit'i, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği polisleri ziyaret etti.

19.09.2020 17:05  Güncelleme: 17:12

Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu gazi olan bekçi Emrullah Algit'i, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği polisleri ziyaret etti.

Cizre ilçesinde 11 Haziran 2019'da PKK'lı teröristlerin sonucu gazi olan Emrullah Algit'i 19 Eylül Gaziler Günü dolaysıyla polisler ziyaret ederek, çiçek, çikolata, kolonya ve dezenfektan hediye etti.

Gazi Algit, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, polislere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel PKK'lı teröristlerin saldırısında gazi olan bekçi Algit'i, polisler ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement