Plajların Prensesleri Finalde Ter Döktü - Son Dakika
Güncel

Plajların Prensesleri Finalde Ter Döktü

Plajların Prensesleri Finalde Ter Döktü

Aydın Forum'da yapılan 'Epirden 2011 Grand Women Serie Türkiye Finali' sona erdi.

01.08.2011 10:58

Aydın Forum'da yapılan 'Epirden 2011 Grand Women Serie Türkiye Finali' Brezilyalı Angie ve Arjantinli Alejandra ile Ukraynalı Anzhela ve Anna ikilisi arasındaki maçla sona erdi. Ukraynalı voleybolcular rakiplerini 2-0'la geçip turnuva birincisi oldu. 'Turnuvanın prensesi' olarak Brezilyalı sporcu Angie Gonzales Bronco seçilirken, 3'üncü olan Norveçli ikili Elin ve Hanne madalya ve kupalarını ülkelerindeki terör kurbanlarına armağan etti.

Amerika, Brezilya, Ukrayna, Çin gibi farklı ülkelerden 16 takımın katıldığı ve Türkiye'nin 9 kentinde düzenlenen 'Epirden 2011 Grand Women Serie Türkiye Finali', Aydın Forum'da geçen cuma günü başlayıp dün gerçekleşen final maçlarıyla sona erdi. Türkiye'deki plaj voleybolunun 20 yıldır geliştirilmesi ve tanıtılması adına çeşitli etkinlikler düzenleyen Epirden Beach Volley, aralarında dünyaca ünlü isimlerin bulunduğu sporcuları Forum Aydın'da misafir etti.

Plaj voleybolu 2011 yılı prensesinin de seçildiği turnuvada, Türk sporcu Gökçe ile Fransız Vanessa 4'üncü, Norveçli sporcular Elin ve Hanna ise 3'üncü oldu. Turnuva çerçevesinde Forum Aydın'da özel olarak hazırlanan ve ışıklandırılan kum sahada yapılan maçlar sonunda Brezilyalı Angie ve Arjantinli Alejandra'yı 2-0 yenmeyi başaran Ukraynalı sporcular Anzhela ile Anna turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvada ayrıca, en centilmen, en iyi defans yapan, en iyi hücum eden, en iyi blok yapan ve gelecek vaat eden oyuncu kategorilerinde de ödüller verildi. Gelecek vaat eden oyuncu seçilen Türk sporcu Gökçe Kırgız ödülünü eski voleybol hakemi Nuran Çiftçibaşı ve Forum Aydın Halkla İlişkiler Şefi Ceyda Durak'ın elinden aldı. 'Turnuvanın prensesi' ünvanını alan Brezilyalı sporcu Angie Gonzales Bronco'ya tacını Türk voleybolunun en uzun süreyle başkanlığını yapan Naci Bayamlıoğlu taktı.

'CENNETE VERİYORUZ'

Turnuvayı üçüncü bitiren Norveçli sporcular Elin ve Hanna ise kupa ve madalyalarını alırken duygulu anlar yaşadı. Norveç'te geçen günlerde düzenlenen terör saldırısı sonucu yaşamını yitirenleri anan Elin ve Hanna, "Cennete veriyoruz" diyerek kupa ve madalyalarını aldı. Sporculardan Elin Westerlund, "Çok fazla genç insan öldü. Hiçbir kelime bunu açıklayamaz. Cennete veriyoruz, korusunlar diye" dedi.

Üç gün süren turnuvayı çok sayıda Aydınlı heyecanla izledi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Plajların Prensesleri Finalde Ter Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement