Podyumda Yıldızlar Geçidi - Son Dakika
Güncel

Podyumda Yıldızlar Geçidi

Podyumda Yıldızlar Geçidi

"İlkbahar –Yaz Moda Günleri Defilesi" Bursa'lıların yoğun ilgisiyle karşılandı.

03.04.2012 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CARREFOUR BURSA'DA MODA ŞÖLENİ

Türkiye'nin lider AVM Yönetim Firması Cefic tarafından yönetilen Carrefour Bursa'da gerçekleşen "İlkbahar –Yaz Moda Günleri Defilesi" Bursa'lıların yoğun ilgisiyle karşılandı. Şenay Akay, Didem Taslan, Irmak Atuk , İpek Tanrıyar, Engin Koç, Serkan Tan Ormancı gibi birbirinden ünlü mankenlerin podyuma çıktığı defilede alkışlar dakikalarca kesilmedi.

İki seans halinde gerçekleşen defile için günün erken saatlerinden itibaren Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi'ni dolduran ziyaretçiler, özellikle ünlü Top Model Şenay Akay podyuma çıktığında kendisine ıslık ve tezahüratlarla eşlik ettiler. Defile sonrası ise Akay'dan imza almak, fotoğraf çektirmek isteyen hayranları uzun kuyruklar oluşturdu.

Banu Noyan koreografisiyle; Beymen, Altınyıldız, Batik, Colin's, Defacto, Deichmann, Girl Stop, İmza, Journey, Konyalı Saat, Levi's, Perspective, Random, T-Box, Tergan, Vero Moda ve Jack & Jones firmalarının 2012 İlkbahar – Yaz koleksiyonlarının sergilendiği defilenin sunucusu; ekranların sevilen yüzü, sempatik ve karizmatik isim Hakan Ka'ydı. Defileyi sunarken esprileri ile Bursa halkının da sevgisini kazanan Hakan Ka, podyumda yaptığı manken taklidi ile Carrefour Bursa'yı kahkahaya boğdu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Podyumda Yıldızlar Geçidi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement