Polatlı'da Filistinlilere Destek İçin Hayır Çarşısı Kuruldu - Son Dakika
Güncel

Polatlı'da Filistinlilere Destek İçin Hayır Çarşısı Kuruldu

Polatlı\'da Filistinlilere Destek İçin Hayır Çarşısı Kuruldu

Ankara'nın Polatlı ilçesinde İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarından etkilenen Filistinlilere destek amacıyla hayır çarşısı kuruldu. Cumhuriyet Meydanı'nda açılan kermesin gelirleri Gazze'ye yardım olarak gönderilecek. Kermesin açılışında Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve saldırılarda hayatını kaybeden Filistinliler için dualar edildi. Polatlı Müftüsü Hayri Cihangeri, toplanan yardımlarla Filistinlilere destek olmayı hedeflediklerini belirtti ve Polatlı halkına teşekkür etti. Cihangeri, Filistin'deki zulme maruz kalanlara yardım etmek için ilçede dayanışma içinde olduklarını ifade ederek, İsrail'in zulmünü kınadıklarını ve Gazze'nin geçmişlerine ait olduğunu ve bu geçmişe zulüm edilmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

09.11.2023 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Polatlı ilçesinde İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarından etkilenen Filistinlilere destek için hayır çarşısı kuruldu.

Cumhuriyet Meydanı'nda açılan kermesin gelirleri Gazze'ye yardım olarak gönderilecek.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle açılan kermeste, saldırılarda hayatını kaybeden Filistinliler için dualar edildi.

Kermesin açılışında konuşan Polatlı Müftüsü Hayri Cihangeri, toplanan yardımlarla Filistinlilere bir nefes olmayı amaçladıklarını söyledi.

Geçen cuma günü ilçedeki camilerden 338 bin lira yardım toplandığını belirten Cihangeri, Polatlı halkına teşekkür etti.

Cihangeri, Filistin'deki zulme maruz kalanların yaralarını sarmak için ilçede el birliği, gönül birliği yaptıklarını dile getirerek, "Oradaki kardeşlerimizin elinden bir nebze olsun tutmaya gayret ettik. İsrail zulmünü kınıyoruz, lanetliyoruz. Gazze bizim geçmişimizdir, geçmişimize zulüm edilmesini kabul edemeyiz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Polatlı'da Filistinlilere Destek İçin Hayır Çarşısı Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement