Polis Ailelerinin Emniyet Önündeki Bekleyişi Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Polis Ailelerinin Emniyet Önündeki Bekleyişi Sürüyor

Polis Ailelerinin Emniyet Önündeki Bekleyişi Sürüyor

-bir POLİS MÜDÜRÜNÜN EŞİ, YEMEK YERKEN KELEPÇE TAKILIYOR SÖYLENTİSİ ÜZERİNE FENALIK GEÇİRDİ Haber-Kamera Ümit TÜRK İstanbul DHA 22 Temmuz Operasyonu'nda yakınları gözaltına alınan polis ailelerinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü önündeki bekleyişi sürüyor.

23.07.2014 22:43

-bir POLİS MÜDÜRÜNÜN EŞİ, YEMEK YERKEN KELEPÇE TAKILIYOR SÖYLENTİSİ ÜZERİNE FENALIK GEÇİRDİ

Haber-Kamera Ümit TÜRK İstanbul DHA

22 Temmuz Operasyonu'nda yakınları gözaltına alınan polis ailelerinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü önündeki bekleyişi sürüyor. Aileler iftarlarını burada açarken, bir polis müdürünün eşi, içeride kötü muamele yapılıyor söylentisi üzerine fenalık geçirdi. Vatan Caddesi üzerindeki Emniyet Müdürlüğü binası önündeki refüjde bekleyen aileler, gözaltındaki yakınlarının durumunu öğrenmek için avukatların yolunu gözlüyor.

POLİS MÜDÜRÜNÜN EŞİ FENALIK GEÇİRDİ

Gözaltındaki polis müdürlerinden Ömer Özüyılmaz'ın eşi, Yemek yerken kelepçe takılıyor söylentisi üzerine fenalık geçirdi. Diğer aileler tarafından sakinleştirilen kadın için ambulans çağrıldı. Bir süre ambulansın içinde bekletilen Özüyılmaz'ın eşi, daha sonra avukatının, eşinin durumunun iyi olduğunu söylemesi üzerine sakinleşti. Gözaltına alındığı gün sağlık kontrolünden geçirilirken kelepçeli ellerini havaya kaldırarak kameralara poz veren emniyet müdürü Hayati Başdağ'ın ailesi de bekleyenler arasındaydı. Başdağ'ın küçük kızı Asude'nin babasının kelepçeli fotoğrafının yer aldığı tişört giymesi dikkat çekti.

AİLELERE TEPKİ GERGİNLİĞE YOL AÇTI

Öte yandan, iftar öncesi polis ailelerinin beklediği refüje gelen ve yabancı uyruklu olduğu anlaşılan bir aile, açtıkları pankartla ailelerin tepkisine yol açtı. 'Paralel devletle çalışan komşum tarafından telegram taciz, başıma ve rahmime lazer, elektromanyetik dalga silahla işkence görmekteyim yazılı pankart açan aileye bazı polis yakınları tepki gösterdi. Elinden pankartı alınan adam, daha sonra çevredekiler tarafından uzaklaştırıldı. Bekleyişlerini sürdüren aileler, ezanın okunmasıyla birlikte iftarlarını açtı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Ailelerinin Emniyet Önündeki Bekleyişi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement