Polis Haftası" Yarışmalarında Ödüller Sahiplerine Verildi - Son Dakika
Güncel

Polis Haftası" Yarışmalarında Ödüller Sahiplerine Verildi

Polis Haftası" Yarışmalarında Ödüller Sahiplerine Verildi

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169'uncu yıldönümü nedeniyle düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye girenlerle; okullar arası resim, kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri Polis Kongre ve Eğitim Merkezi (PEKOM)'nde düzenlenen törenle verildi.

08.04.2014 16:06

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169'uncu yıldönümü nedeniyle düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye girenlerle; okullar arası resim, kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri Polis Kongre ve Eğitim Merkezi (PEKOM)'nde düzenlenen törenle verildi. Programda İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcıları Hüseyin Pütür ve Selami Yıldız konuşma yaptı. Yapılan konuşmaların ardından, şiir dalında 1'inciliği elde eden Mavigün Koleji 5'inci sınıf öğrencisi Hamza Uğurlu yazdığı şiirini okudu. Kompozisyon dalında 1'inciliği kazanan TOKİ Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Seyhan Kübra Kaplan ise yazısını okudu.

Ardından programda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında 1'inci olan 3 öğrenciye tablet bilgisayar hediye edilirken, 2'inci olan öğrencilere mini tablet, 3'üncü olan öğrencilere ise dokunmatik müzik çalar hediye edildi. Öğrencilerin ödül törenin ardından 'Polis Haftası" nedeniyle düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere para ödülü ve plaket verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Haftası' Yarışmalarında Ödüller Sahiplerine Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement