Polis Merkezi'nin Yanındaki PTT Şubesini Soyan Zanlı Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Polis Merkezi'nin Yanındaki PTT Şubesini Soyan Zanlı Yakalandı

Dha İSTANBUL - (ek bilgilerle yeniden) - POLİS MERKEZİ'NİN YANINDAKİ PTT ŞUBESİNİ SOYAN ZANLI YAKALANDI Haber: Ali AKSOYER / İstanbul DHA Beylikdüzü'nde, İlçe Polis Merkezi Amirliği'nin yanında bulunan PTT şubesini silahla soyan zanlı ile kendisine yardım ettiği öne sürülen kişi olaydan birkaç saat sonra yakalandı.

25.06.2015 22:53

Dha İSTANBUL - (ek bilgilerle yeniden) - POLİS MERKEZİ'NİN YANINDAKİ PTT ŞUBESİNİ SOYAN ZANLI YAKALANDI

Haber: Ali AKSOYER/ İstanbul DHA

Beylikdüzü'nde, İlçe Polis Merkezi Amirliği'nin yanında bulunan PTT şubesini silahla soyan zanlı ile kendisine yardım ettiği öne sürülen kişi olaydan birkaç saat sonra yakalandı.

Büyükşehir Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Beylikdüzü Polis Merkezi Amirliği'nin yanındaki PTT şubesine saat 14.30 sıralarında araçla gelen silahlı kişi, görevlileri silahla tehdit ederek, bir miktar parayı aldıktan sonra geldiği araçla kaçmıştı.

Polis ekiplerinin yaptığı araştırma sonunda, PTT şubesinden yaklaşık 2 bin lira aldığı belirtilen Recep D. (26), olaydan birkaç saat sonra, soygunda kullandığı silah ve PTT şubesinden aldığı paralarla birlikte Esenyurt'taki evinde yakalandı. Recep D.'ye soygun sırasında yardım ettiği belirtilen Kadir E. (25) ise Beylikdüzü'ndeki işyerinde gözaltına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Merkezi'nin Yanındaki PTT Şubesini Soyan Zanlı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement