Polisan Boya, Sarayların Parlaklık ve Asaletini Duvarlara Taşıdı... - Son Dakika
Güncel

Polisan Boya, Sarayların Parlaklık ve Asaletini Duvarlara Taşıdı...

Polisan Boya, Sarayların Parlaklık ve Asaletini Duvarlara Taşıdı...

Polisan Boya, sektörde bir ilke daha imza atarak silinebilir yarı mat ürünler arasında büyük beğeni kazanan Ambians Ailesi'ne "Yarı Parlak" iç cephe boyası Royal'i ekledi.

01.04.2016 10:46  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin iç cephelerde kullanılabilen ilk yarı parlak boyası Royal, Dow Chemical® tarafından Polisan Boya için özel olarak geliştirilen EVOQUE™ teknolojisi sayesinde silinebilir iç cephe boyalarından beklenen tüm özelliklerden daha fazlasını sunuyor.

Türkiye boya pazarının güçlü oyuncusu Polisan Boya, boya literatürüne geçecek ve Türkiye'de bir ilk olan "Yarı Parlak" boyayı üretti. Polisan Boya'nın sürdürülebilir inovasyon vizyonu çerçevesinde geliştirilen ve sektörde silinebilir yarı mat ürünler arasında büyük beğeni kazanan Ambians Ailesi'nin yeni üyesi "Royal – Yarı Parlak" oldu. Türkiye'nin ilk yarı parlak iç cephe boyası"Royal" ile Polisan Boya, sarayların parlaklık ve asaletini duvarlara taşıdı.

Dilek Çolakoğlu: "Royal ile iç cephelerde parlak yüzey sevenler için yepyeni bir sayfa açıyoruz"

Polisan Boya'nın sektörde imza attığı başarıyı değerlendiren Polisan Boya Pazarlama ve Kanal Strateji Direktörü Dilek Çolakoğlu:

"Dünyanın ikinci büyük kimya firması olan ve aynı zamanda da Polisan Kimya'nın ortağı Dow Chemical tarafından yalnızca Polisan Boya için özel olarak geliştirilen Evoque Teknolojisi EVOQUE™ sayesinde silinebilir iç cephe boyalarından beklenen tüm özellikler ve fazlası Polisan Boya Ar – Ge Merkezi tarafından maksimize edilerek Royal geliştirildi. Ülkemizin ilk yarı parlak boyası Royal'i sektöre kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Yarım asırdır Ar – Ge'den ödün vermeden sektörde ilklere imza atan Polisan Boya olarak Royal ile iç cephelerde parlak yüzey sevenler için yepyeni bir sayfa açıyoruz.

Sektörümüzün iç cephe kategorisinde, uygulama sırası ve sonrası performansıyla muadillerinden ayrışmayı başarmış ve yüksek bilinirliğe ulaşmış Elegans Yarı Mat ürünümüzden sonra yine sürdürülebilir inovasyon tekniği kullanılarak geliştirilen Royal Yarı Parlak ürünümüz de kendi kategorisinin lideri olmaya aday konumdadır. Maksimum örtücülük, Yüzeylerde oluşan dolgun film, Mükemmel beyazlık, Esneklik, Üstün leke direnci, Mükemmel canlılıktaki renkler ve özellikle Parlaklık ürünün cazibesini arttıracak en belirgin özellikleridir.

Boya ustalarımız tarafından rahat kullanımı, tüketicilerimiz tarafından da hem renkleri yansıtması hem de duvarlarda oluşturduğu capcanlı dokusu sayesinde Royal, aranan ve tercih edilen bir boya olacak. Royal, renklerin canlılığını ve parlaklığını uzun yıllar koruyarak ilk günkü duruşu sergilemesiyle sürüldüğü iç cephelere büyük bir ihtişam katacak" dedi.

POLİSAN BOYA
Polisan Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş, Polisan Holding'in 300 bin metrekare alan üzerine kurulu Dilovası entegre tesislerinde yılda 180 bin ton üretim kapasitesi ile faaliyet göstermektedir. Ambalaj ve renk çeşitleri hariç 250'yi aşkın Polisan markalı ürün çeşidi ve 7000'i aşkın satış noktası ile dekoratif boya pazarında sektörün en geniş ürün yelpazesine sahip ve en yaygın boya firması konumundadır. Elegans markalı üst sınıf iç cephe boyası, kendi segmentinde pazar lideridir. Türkiye'nin ilk "yağlı boya" muadili su bazlı parlak son kat boyası ile insan sağlığına önem veren, çevreci ve yenilikçi kimliğini ortaya koyan Polisan Boya, ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 ve ISO 10002 belgelerine sahiptir. Sektörün ilk fabrika üretimi ile aynı kaliteyi sağlayan su bazlı mix makinesini geliştiren Polisan Boya bugün 2500 satış noktasında konumlandırdığı Mix Center renklendirme makineleri sayesinde tüketicilere diledikleri rengi extra bedel ödemeden ve kaliteden taviz vermeden sunarken bayilerine de düşük stok ve stok alanı verimliliği ile maksimum faydayı sağlamaktadır. 2008 yılından itibaren dünyada tescillediği "Home Cosmetics" çatı iletişimi ile ürünlerini "Evimin Kozmetiği" olarak konumluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Polisan Boya, Sarayların Parlaklık ve Asaletini Duvarlara Taşıdı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement