Dha DIŞ HABER –
– İsveç'in başkenti Stockholm'de Cumartesi gecesi, Södertälje'de açık olan köprü bariyerlerine çarptıktan sonra kanala uçan otomobilde boğularak ölen beş kişinin kimlikleri belirlendi. Expressen Gazetesi ölenlerden dördünün İngiliz pop grubu mensubu, beşinci kişinin ise grubun manejleri olduğunu duyurdu.
Stockholm Polis yetkililerinden Martin Bergholm kazada ölenlerin İngiliz vatandaşı olduklarını doğrulayarak, "Şahısların serbest zamanlarında neyle uğraştıkları polisi ilgilendiren bir konu değil" dedi. Üzerlerinden Londra'ya uçak bileti çıkan grup mensuplarının çıktıkları turnede Stockholm'de verdikleri aradan sonra muhtemelen Arlanda Hava Limanı'na gitmekte oldukları tahmin ediliyor. Ölen kişilerin 20 ile 33 yaşları arasında olduğu belirtildi.
Expressen Gazetesi grubun hayranlarının sosyal medyada paylaşımlarında grup mensuplarının ölümünü büyük üzüntü ile karşıladıklarını duyurdu. - Stockholm
Son Dakika › Güncel › Pop Grubu Mensubu Beş İngiliz Uçtukları Kanalda Boğuldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?