Porsuk Çayı'nda Kayıp Kadının Cesedi Bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Porsuk Çayı'nda Kayıp Kadının Cesedi Bulundu

19.07.2026 16:04

Eskişehir'de Porsuk Çayı'nda kayıp ihbarı olan 68 yaşındaki Ayten Kılınç'ın cesedi bulundu.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesindeki Porsuk Çayı'nda, hakkında kayıp ihbarı olan kadının cesedi bulundu.

Osmangazi Mahallesi'nde çayda hareketsiz bir kişinin olduğu ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

AFAD ekipleri, 2 araç, 1 bot ve 5 personelle arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Ekiplerce sudan çıkarılan kadının, hayatını kaybettiği belirlendi.

Cesedin, hakkında daha önce kayıp ihbarı yapılan ve psikiyatrik rahatsızlığı bulunduğu belirtilen Ayten Kılınç'a (68) ait olduğu belirlendi.

Kadının cesedi, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi işlemleri için sağlık ekiplerine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Porsuk Çayı'nda Kayıp Kadının Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement