PTT Soyguncusunun Yeni Suçları Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

PTT Soyguncusunun Yeni Suçları Ortaya Çıktı

PTT Soyguncusunun Yeni Suçları Ortaya Çıktı

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, silahlı soygun yaptıktan 17 dakika sonra yakalanan C.Ö.'nün, 2012 - 2014 yılları arasında Balçova, Gaziemir ve Konak'ta Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin tahsilat veznelerinden 4 ayrı soyguna daha karıştığı ortaya çıktı.

18.06.2016 16:05

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, silahlı soygun yaptıktan 17 dakika sonra yakalanan C.Ö.'nün, 2012 - 2014 yılları arasında Balçova, Gaziemir ve Konak'ta Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin tahsilat veznelerinden 4 ayrı soyguna daha karıştığı ortaya çıktı. Polisin, soyguncunun silah tutuşundan önceki olayları çözdüğü öğrenildi.

Dün saat 12.30 sıralarında Özkanlar semti 258 Sokak üzerinde bulunan PTT şubesine giren C.Ö. (44), iki görevliyi silahla tehdit ettikten sonra kasadaki paraları alıp kaçtı. Görevlilerin ihbarı üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı resmi ve sivil polis ekipleri, C.Ö.'yü 17 dakikada yakaladı. Gasp Büro Amirliği'nce yürütülen soruşturmada, C.Ö.'nün başka suçları da ortaya çıktı. Soyguncunun yüzünde Vitiligo hastalığı (dış derinin renk kaybına uğramasıyla oluşan beyaz plaklarla seyreden bir deri hastalığır) olmasından, silah tutma şeklinden, bir çerez şirketine ait poşetin aynı olmasından yola çıkan polis, eski güvenlik kamerası kayıtlarını da incelemeye aldı. Önemli detayların belirlenmesiyle de tekrar sorguya alınan C.Ö., geçmişteki suçlarını itiraf etti. C.Ö.'nün, 30 Temmuz 2012'de, Konak ilçesi Gürsel Aksel Bulvarı'ndaki Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin tahsilat veznesinden 3 bin 300 TL, 17 Ağustos 2012'de aynı firmanın Balçova Şimşek Sokak'taki tahsilat veznesinden bin 500 TL, 2 Nisan 2014'te ise Gaziemir 5 Sokaktaki tahsilat veznesinden 30 bin 700 TL, son olarak 19 Ağustos 2014'de Balçova Öz Kavruk Sokak'taki tahsilat veznesinden 19 bin 28 TL gasp ettiği tespit edildi. C.Ö.'nün, ağabeyi ile perde alım satımı yaptığını, iflas ettikten sonra kalan borçlarını ödemek adına soygunları gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

KİLO VERMİŞ

Önceki soygunları da güvenlik kameralarınca tespit edilen C.Ö.'nün, soygun için İzmir'e geldiği, ardından Aydın'a döndüğü belirlendi. Tanınmasındaki en önemli eşkal bilgilerinden olan yüzündeki vitiligo hastalığının geçmek üzere olduğu, geçmiş soygunlarından bu yana tanınmamak adını da 15 kilo verdiği açıklandı. C.Ö., sorgusundan sonra adliyeye gönderildi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PTT Soyguncusunun Yeni Suçları Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement