Putin ve Merkel'in Görüşmesi Mevcut Anlaşmazlıklar Göz Önüne Alındığında Hiç Yoktan İyidir" - Son Dakika
Güncel

Putin ve Merkel'in Görüşmesi Mevcut Anlaşmazlıklar Göz Önüne Alındığında Hiç Yoktan İyidir"

Putin ve Merkel\'in Görüşmesi Mevcut Anlaşmazlıklar Göz Önüne Alındığında Hiç Yoktan İyidir"

– Rusya Federasyon Konseyi Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Konstantin Kosaçev, Putin ve Merkel arasında gerçekleştirilen görüşmeyi, uluslararası ilişkilerde mevcut anlaşmazlıklar dikkate alındığında varılan sonuçların büyük bir adım olduğunu belirterek, "Hiç yoktan iyidir" diyerek yorumladı.

03.05.2017 10:43

– Rusya Federasyon Konseyi Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Konstantin Kosaçev, Putin ve Merkel arasında gerçekleştirilen görüşmeyi, uluslararası ilişkilerde mevcut anlaşmazlıklar dikkate alındığında varılan sonuçların büyük bir adım olduğunu belirterek, "Hiç yoktan iyidir" diyerek yorumladı.

Kosaçev, Rusya ve Almanya liderlerinin görüşmesinin ana sonuçları arasında Ukrayna'ya ilişkin Minsk Antlaşmalarının alternatifinin olmadığı ve terörle mücadelede ortak hedeflerin kabul edilmesi gerektiğinin yer aldığını belirtti.

Rus haber ajansı RİA Novosti'ye konuşan Kosaçev, "Son 2 yıl içinde ilk defa gerçekleşen ziyaret çok önemli. En önemli sonuç ise Minsk anlaşmalarının alternatifinin olmadığı ve onları yerine getirme formatının etkili olması gerektiğinin kabul edilmesidir. Aynı zamanda terörle mücadelede hedeflerin aynı olmasının kabul edilmesi de çok önemli bir sonuçtur" dedi. - Moskova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Putin ve Merkel'in Görüşmesi Mevcut Anlaşmazlıklar Göz Önüne Alındığında Hiç Yoktan İyidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement