Radyoda Ayakkabı Hırsızlığı - Son Dakika
Güncel

Radyoda Ayakkabı Hırsızlığı

Radyoda Ayakkabı Hırsızlığı

Adana'da özel bir radyonun kapısında bulunan ayakkabıyı giyip, kendi ayakkabısını bırakan şahıs, güvenlik kamerasına yakalandı.

25.07.2012 10:33

Adana'da özel bir radyonun kapısında bulunan ayakkabıyı giyip, kendi ayakkabısını bırakan şahıs, güvenlik kamerasına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Adana İl Müftüsü Arif Gökce, 21 Temmuz günü saat 19.00 civarında Ramazan nedeniyle merkez Seyhan ilçesi Ali Dede Mahallesi'nde bulunan özel bir radyodaki programa katıldı. Radyo ev gibi döşendiği için radyo çalışanları ve konuklar ayakkabılarını merdiven dairesinde kapının önünde bırakarak içeri girdi. Bu sırada asansörden çıkan bir kişi, elinde fenerle kapının önündeki ayakkabılara bir süre baktıktan sonra ayakkabıları denemeye başladı. Beğendiği ayakkabıları giyen hırsız, kendi ayakkabısını da düzgün bir şekilde kapının önüne bıraktı. Apartmandan ayrılmayan zanlı, soğukkanlı şekilde merdivenlerden bir üst kata çıktı. Güvenlik kamerasınca görüntülenen zanlının bir süre sonra üst kattan inerken belinde büyük bir bıçak olduğu görüldü. Hırsız, ayakkabı çaldığı merdiven dairesinde bir süre bekledikten sonra asansör yanına bırakılan makine yağlarını alarak merdivenlerden inerek kayboldu. Yaklaşık 10 dakika sonra programı biten Müftü Gökce radyodan ayrılırken, konuklarını uğurlayan program yapımcısı Emrah Karabulut ise ayakkabılarının yerinde olmadığını fark etti.

Program yapımcısı Emrah Karabulut, Ramazan olması nedeniyle hırsıza hakkını helal ettiğini belirterek, "Müftü ile program yaparken kapının önündeki ayakkabım çalındı. Güvenlik kamerasında kimin çaldığı görünüyor. Ayakkabımı çalan kişi kendi ayakkabısını da bırakmış. Ancak ayakkabısı kötü olduğu için çöpe attım. Ama ben ona mübarek bir ayda olduğumuz için hakkımı helal ediyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Radyoda Ayakkabı Hırsızlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement