Rene Caovilla Ayakkabıları, Harvey Nichols'ta - Son Dakika
Güncel

Rene Caovilla Ayakkabıları, Harvey Nichols'ta

Rene Caovilla Ayakkabıları, Harvey Nichols\'ta

Rene Caovilla, ustalıkla yarattığı 2012 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu'yla Harvey Nichols mağazalarında göz kamaştırıyor.

08.05.2012 15:45

Rene Caovilla'nın nostaljik esintileri geleceğin fütüristik formlarında buluşturduğu ayakkabı tasarımları, lüks tutkunu kadınları shop-in-shop konseptiyle Harvey Nichols'ta baştan çıkartıyor.

İtalya'nın dünyaca ünlü ayakkabı markası Rene Caovilla, ustalıkla yarattığı 2012 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu'yla Harvey Nichols mağazalarında göz kamaştırıyor. Yeni sezonla beraber Rene Caovilla 2012 İlkbahar/Yaz Ayakkabı Koleksiyonu kadınların elegant, feminen ve tutkulu yanını vurguluyor. Rene Caovilla tasarımlarının doruk noktası olarak nitelendirdiği değerli taşlarla bezenmiş platform topuklular, bağcık ve dantel detaylı sandaletler zarif bilekleri sarmalayıp kadınları adeta bir moda ikonuna dönüştürüyor.

VENEDİK'İN SİHİRLİ GECELERİ

Venedik'in ışıltılı gecelerinden ilham alarak yaratılan sandaletler, dantelin zarafetiyle kaplanıp incinin asaletiyle bezeniyor. Akik taşından çiçeklerle renklendirilen altın ışıltılı platform ve ince topuklu tasarımlar, koleksiyonun nostaljik ve çekici siluetini bir arada yansıtıyor.

SU ALTININ GİZEMLİ DÜNYASI

Okyanusun derinliğindeki deniz kabuklarından ilham alarak hayata geçirilen kristal taşların parlaklığı ve istiridye kabuklarıyla süslenmiş tahta topuklar, kadını soluk kesen bir tanrıçaya dönüştürüyor.

CAPRİ'DEN SEVGİLERLE

İtalyan ezgilerini ve sıcaklığını taşıyan sezonun hit renkleri olan fuşya ve mandalina tonunun uyumunu yansıtan ve lacivert örgülü sicim ip detaylı sofistike dizaynlar dişi ruhu harekete geçirerek kadının feminen şıklığını başka bir boyuta taşıyor.

BEYONCE'NİN HOLLYWOOD ETKİSİ

Hollywood'un ilham perisi Beyonce'nin vücut kıvrımlarından esinlenilerek tasarlanan özel parçalar, renkli kristal dokunuşlar ve tabandaki ışıltılı yansımalarla modayı yeniden yorumluyor.

MURANO CAMININ KIŞKIRTICI YAKLAŞIMI

Antik çağlarda murano camına şekil veren zanaatkarlardan etkilenerek yaratılan gökkuşağı renkli murano camlarının ahengiyle işlenen geometrik formlardaki sandaletler, metropol kadınını Harvey Nichols'ta tekrar yaratıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rene Caovilla Ayakkabıları, Harvey Nichols'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement