Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü içerisinde 2007yılından bu yana yer alan Rezan Has Müzesi'nde, günümüzden yaklaşık 9.000 yıl öncesine ait arkeolojik eserler sergileniyor.
Rezan Has Müzesi, günümüzden yaklaşık dokuz, on bin yıl önce başlayan insanlığın uygarlaşma sürecinde, toplumların doğaya karşı verdikleri mücadeleyi, günlük yaşamlarını, inanç dünyalarını, sosyal ve ticari ilişkilerini, hatta ölüme karşı gelmek için geliştirdikleri araç gereçleri, kısacası geçmiş medeniyetlerin sessiz tanıklarını sizlerle buluşturuyor.
23 Nisan Atatürk'ü Anma, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Rezan Has Müzesi'ne gelenler, Hollandalı Sanatçı Richard Smeets'in "Yüzleşmeler: Birey ve Hayat" sergisini de ücretsiz gezebilecekler.
Son Dakika › Güncel › Rezan Has Müzesi 23 Nisan'da Çocuklara Ücretsiz Olacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.