Rize'de Hizb-ut Tahirir Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Rize'de Hizb-ut Tahirir Operasyonu

Rize Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Rize’de Hizb-ut Tahrir Silahlı Terör Örgütü’nün eylem ve faaliyetlerinin deşifresine yönelik yapmış olduğu çalışmalar sonucunda bir kişi tutuklandı.

24.03.2017 16:48

Rize Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Rize'de Hizb-ut Tahrir Silahlı Terör Örgütü'nün eylem ve faaliyetlerinin deşifresine yönelik yapmış olduğu çalışmalar sonucunda bir kişi tutuklandı.

Ekipler, Rize nüfusuna kayıtlı S.İ.P isimli şahsın Suriye'ye yasadışı yollardan gittiği ve bu ülkede silah eğitimi aldığını tespit etti. Yapılan operasyon sonucu şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs alınana ifadesinin ardından sevk edildiği adli makamlarca Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edildi. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Rize'de Hizb-ut Tahirir Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement