Rubato Grubu Türkbükü'nde Sold Out Yaptı - Son Dakika
Güncel

Rubato Grubu Türkbükü'nde Sold Out Yaptı

Rubato Grubu Türkbükü\'nde Sold Out Yaptı

Rubato Grubu, Bodrum Türkbükü'ndeki bir mekanda sahne alarak bütün rezervasyonları bitirerek sold out yaptı. Kendilerini dinlemeyen gelen müzikseverlerle birlikte şarkılarını hep bir ağızdan seslendiren grup, hayranlarına teşekkür etti. Ayrıca sahneden sevenlerine yeni albüm müjdesini veren Rubato Grubu, Ağustos sonunda yayınlanacak olan albüm için heyecanlandırdı.

21.07.2023 17:43

Geçtiğimiz akşam Bodrum Türkbükü'ndeki bir mekanda sahne alan Rubato Grubu, bütün rezervasyonları bitirerek sold out yaptı. K

Kendilerini dinlemeyen gelen müzikseverlerle birlikte şarkılarını hep bir ağızdan seslendiren başarılı grubun solisti Özer Arkun "Bizlere gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Şarkılarımızı sizlerle birlikte söylemek bizim için çok değerli" diyerek hayranlarına teşekkür etti.

Sahneden sevenlerine albüm müjdesini veren Rubato Grubu 'Yep yeni albüm hazırlıyoruz. Albümüz Ağustos sonunda sizlerle birlikte olacak. Bu albüm için aylardır hiç durmadan çalıyoruz, albümde on şarkı olacak ve bunların bazıları sıfır kilometre şarkılar olacak" diyerek müzikseverleri heyecanlandırdı.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Rubato Grubu, programını alkışlar eşliğinde noktaladı.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Güncel Rubato Grubu Türkbükü'nde Sold Out Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement