Ruhsatsız Diye Kapatılan İşyerine Rüşvet İddiasıyla Pankart Astı - Son Dakika
Güncel

Ruhsatsız Diye Kapatılan İşyerine Rüşvet İddiasıyla Pankart Astı

Ruhsatsız Diye Kapatılan İşyerine Rüşvet İddiasıyla Pankart Astı

Mersin'in sahil ilçesi Erdemli'ye bağlı Arpaçbahşiş Beldesi'nde kafeterya işleten Bülent Toyoğlu, ruhsatsız olduğu için belediye tarafından kapatılan işyerinin önüne 'Çok yüksek rüşvet istendiği ve ödemediğimiz için ruhsat alamadığımızdan...

02.08.2012 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in sahil ilçesi Erdemli'ye bağlı Arpaçbahşiş Beldesi'nde kafeterya işleten Bülent Toyoğlu, ruhsatsız olduğu için belediye tarafından kapatılan işyerinin önüne 'Çok yüksek rüşvet istendiği ve ödemediğimiz için ruhsat alamadığımızdan kapalıyız' yazılı pankart astı.

Erdemli İlçesi'ne bağlı Arpaçbahşiş Beldesi Tepecik Mahallesi'ndeki sahildeki bir kafeteryayı 15 yıldır işleten 42 yaşındaki Bülent Toyoğlu, belediyenin her yaz sezonunda sahildeki esnaftan spor yardımı adı altında para topladığını, ancak kendilerine herhangi bir makbuz veya belge verilmediğini öne sürdü.

Toyoğlu, geçen yıl 5 bin lira ödediğini, bu yıl ise rakamın 15 bin liraya çıkarıldığını iddia etti. Bülent Toyoğlu, "Belediye görevlilerine istedikleri paranın çok büyük olduğunu, ramazan dolayısıyla az müşteri geldiğinden bu ödemeyi yapamayacağımı söyledim. Zabıta ekibi de işyerime gelip rüşvet vermediğim için mühürlediler. Ben de rızkımla oynayanları teşhir etmek için böyle bir pankart yaptırdım ve işyerimin kapısına astım. Bu pankartı gelen, geçen görsün ve neden kapatıldığını vatandaşlar bilsin istedim" diye konuştu.

Arpaçbahşiş Beldesi Belediye Başkanı AK Parti'li Musa Demir ise rüşvet iddialarını yalanlayıp jandarmanın iş yeri hakkında tuttuğu kapatma tutanağı nedeni ile işyerini mühürlediklerini söyledi.

MD(OA/BT) - Mersin/ Erdemli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ruhsatsız Diye Kapatılan İşyerine Rüşvet İddiasıyla Pankart Astı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement