TÜRKİYE'NİN 24 Kasım'da düşürdüğü Rus Su-24 uçağının pilotu Oleg Peşkov'un eşi Yelena Peşkova, Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile bir araya gelmeye hazır olduğunu bildirdi.
Peşkova "Rossiya 24" TV kanalına yaptığı açıklamada, "Ailemiz ne kadar acı çekerse çeksin bu görüşmeye geleceğiz, Moskova'da olacağız" ifadesini kullandı.
Daha önce Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türk F-16'larının düşürdüğü Rus uçağının ölen pilotunun eşinden özür dilemeye hazır olduğunu ve Türkiye'nin öldürülen Rus pilot Oleg Peşkov'un eşine finansal yardım sağlamaya hazır olduğunu belirtmişti. - Moskova
Son Dakika › Güncel › Rus Pilotun Eşi Çavuşoğlu ile Görüşmeye Hazır - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.