?????? (??) - Rusya, Ukrayna sınırında araç ve yayaların geçmesi muhtemel yaklaşık 100 kilometrelik alanı hendek ve tepeciklerle kapatıyor.
Rusya Federal Güvenlik Servisi Sınır Bölgesi Sorumlusu Andrey Timofeyev Rus basınına yaptığı açıklamada, Ukrayna sınırının ayrılıkçıların kontrolünde bulunan Lugansk ve Donetsk'i kapsayan bölümünde, araç ve yayaların geçmesi muhtemel yerlerini hendek ve tepecik oluşturarak ya da tel örgü gibi engellerle kapattıklarını söyledi.
Yapılan çalışmaları "sınırın bazı tehlikeli yerlerinde mühendislik düzenlemesi" olarak nitelendiren Timofeyev, çalışmların toplam uzunluğu 100 kilometreyi bulduğunu belirtti.
Ukrayna, daha önce Rusya sınırına duvar örme kararı almıştı.
Son Dakika › Güncel › Rusya, Ukrayna Sınırını Hendek ve Tepeciklerle Kapatıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?