Saadet'li Ersin Kılıç, Kocaaliler Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Saadet'li Ersin Kılıç, Kocaaliler Derneği'ne Ziyaret

Saadet\'li Ersin Kılıç, Kocaaliler Derneği\'ne Ziyaret

Ersin Kılıç, Sakarya Kocaaliler Derneği'ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Suat Akın ve dernek yöneticileriyle görüştü.

11.12.2013 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Erenler Belediye Başkan Adayı Ersin Kılıç, Sakarya Kocaaliler Derneği'ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Suat Akın ve dernek yöneticileriyle görüştü.

Seçim çalışmalarını artırarak sürdüren Saadet Partisi'nin Erenler Belediye Başkan Adayı Ersin Kılıç, bu kapsamda önceki akşam Erenler İlçe Başkanı Ramazan Özer ve bir grup partililerle birlikte Sakarya Kocaaliler Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Suat Akın ve dernek yöneticileriyle görüşen Erenler Belediye Başkan Adayı Ersin Kılıç, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

"Halkımızla iç içe olacağız"

Kendisine partisi dışında diğer partililerden de destek verildiğini ifade eden Saadet'li Ersin Kılıç, "Biz, Ben, bu yola makam, mevki için değil, hizmet için çıktım. Biz sadece makamında oturan bir belediye başkanı değil, her zaman halkının yanında olan, onların her sıkıntısını yerinde çözen, isteklerine cevap veren, aynı zamanda eğitimin, sağlık, cenaze işlerini çözen bir başkan olacağız." dedi.

"Karşılıklı fikir alışverişinde"

Aynı zamanda AK Parti Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Sakarya Kocaaliler Derneği Başkanı Suat Akın, ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, başkanlık yolunda Erenler Belediye Başkan Adayı Ersin Kılıç'a başarılar diledi. Suat Akın ve Ersin Kılıç, Erenler İlçesi'nde ikamet eden Kocaali'lerin sorunları hakkında da, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saadet'li Ersin Kılıç, Kocaaliler Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement