Saadet Partisi, Necmettin Erbakan'ın kabri başında bayramlaştı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Saadet Partisi, Necmettin Erbakan'ın kabri başında bayramlaştı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Saadet Partisi, Necmettin Erbakan\'ın kabri başında bayramlaştı
 Güncelleme: 

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, milli görüş hareketinin kurucu lideri ve eski başbakanlardan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın kabri başında bayramlaşma programı düzenledi. Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı'nda yapılan bayramlaşmaya Saadet Partisi Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın, partinin İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ve vatandaşlar katıldı. Programda Yasin Suresi okundu, Filistin ve Gazze halkı için dua edildi. Duanın ardından partililer, birbirleriyle bayramlaştı.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, milli görüş hareketinin kurucu lideri ve eski başbakanlardan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın kabri başında bayramlaşma programı düzenledi.

Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı'nda yapılan bayramlaşmaya Saadet Partisi Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın, partinin İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ve vatandaşlar katıldı.

Programda Yasin Suresi okundu, Filistin ve Gazze halkı için dua edildi.

Duanın ardından partililer, birbirleriyle bayramlaştı.

Kaynak: AA

Advertisement