Sabancı Üniversitesi Offtown Festivaliyle Coşacak - Son Dakika
Güncel

Sabancı Üniversitesi Offtown Festivaliyle Coşacak

Sabancı Üniversitesi Offtown Festivaliyle Coşacak

Sabancı Üniversitesi Kampüsünde geleneksel bahar şenliği konseptine meydan okuyan Offtown Festival ile coşacak.

17.05.2013 14:13  Güncelleme: 14:18

Candan ErçetinAthenaBedük - Yüksek Sadakat - Büyük Ev Ablukada - Jay-Jay Johanson

Sabancı Üniversitesi'nde Mayıs ayı festival ayı. Bu yıl 25 Mayıs Cumartesi günü gençler Sabancı Üniversitesi Kampüsünde geleneksel bahar şenliği konseptine meydan okuyan "Offtown Festival" ile coşacak!

Sabancı Üniversitesi 25 Mayıs Cumartesi günü öğlen saat 12.30'da Offtown Festival için kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Offtown Festival altı farklı "Town"dan oluşacak festival katılımcılarına keşfedecek birçok aktivite ve alan sunacak: Oyunların oynandığı Town of Games, sanatsal etkinlikleri ile Town of Selfdom, meydan okumayı sevenler için Town of Sports, gün boyu müzik dinlemek ve keyif yapmak isteyenler için Town of Music, alışverişkoliklerin olmazsa olmazı Town of Commerce ve festivalin kilit noktası – özel sanatçıların yer aldığı ve partilerin düzenlendiği The Great Hall.

Hemen hemen her saati müzik ve eğlence dolu programda saat 15.00'da Garden Stage'de müzik başlıyor. Romantik şarkılarıyla Jay-Jay Johanson çok uzaklardan "Far Away" demeye geliyor. Ardından Büyük Ev Ablukada ile ritim yükseliyor. Farklı tarzıyla hızlı bir çıkış yapıp kendi kitlesini oluşturan grup bu kez de Offtown Festival'da hayranlarını coşturacak.

Saatler ilerledikçe Büyük Ev Ablukada yerini Yüksek Sadakat'e bırakacak. Yüksek Sadakat dillere dolanan şarkılarını Offtown Festival misafirleri için seslendirecek. Hava kararınca amfi tiyatroda The Great Hall aydınlanacak. Saat 20.00'da Athena sahnede! Gün boyu aktivitelerle yorulduk sanmayın Athena "Serseri Mayın" dediğinde yerinizde duramayacaksınız. Athena'dan sonra sahneyi Candan Erçetin devralacak. Güzel sanatçı sahnede yalnız olmayacak binlerce kişi yıllardır bildiği şarkılarını onunla birlikte söylecek. Offtown Festival'da konserler Türkiye'de elektonik müziğin en önde gelen temsilcilerinden Bedük ve onun hareketli şarkıları ile son bulacak.

Konserler bitse de The Great Hall'da müzik ve eğlence bitmeyecek ve Virgin Radio After Party başlayacak. Virgin Radio'nun usta DJ'lerinden Erkan Yavaş bu unutulmaz güne unutulmaz bir kapanış yapacak.

Maltepe Belediye Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Zengin'in katkılarıyla gerçekleşen Offtown Festival bir Sabancı Üniversitesi öğrenci organizasyonudur.

Offtown Festival Konser Programı

Garden Stage

15.00-16.00 – Jay-Jay Johanson

16.30-17.45 – Büyük Ev Ablukada

18.15-19.30 – Yüksek Sadakat

The Great Hall

20.00-21.30 – Athena

22.00-23.15 – Candan Erçetin

23.45-01.00 – Bedük

01.00-03.00 – Virgin Radio After Party

Offtown Festival'da sizi bekleyen süprizler için takipte kalın!

Tarih: 25 Mayıs Cumartesi 2013

Saat: 12.30

Yer: Sabancı Üniversitesi Kampüsü/Tuzla

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sabancı Üniversitesi Offtown Festivaliyle Coşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement