Sadaka kutusu ve bilgisayar çalan hırsız, tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Sadaka kutusu ve bilgisayar çalan hırsız, tutuklandı

Sadaka kutusu ve bilgisayar çalan hırsız, tutuklandı
11.11.2020 15:44  Güncelleme: 16:21

Bursa'nın İznik ilçesinde, bir iş yerinin iki şubesinden bir gün arayla dizüstü bilgisayar ve sadaka kutusu çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan Fatih Demir (25), tutuklandı.

Bursa'nın İznik ilçesinde, bir iş yerinin iki şubesinden bir gün arayla dizüstü bilgisayar ve sadaka kutusu çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan Fatih Demir (25), tutuklandı. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.İznik ilçesinde, tatlı ürünleri satan bir firmanın iki şubesinde, bir gün arayla hırsızlık olayı yaşandı. Dizüstü bilgisayar ve sadaka kutusunun çalınması üzerine harekete geçen polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek, şüphelinin Fatih Demir olduğunu belirledi. Polis ekipleri tarafından takibe alınan şüpheli Fatih Demir, yine aynı iş yerine hırsızlık girişiminde bulunca polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Demir, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Demir, cezaevine gönderildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sadaka kutusu ve bilgisayar çalan hırsız, tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement