SAGİAD ve KASİAD'ın İş Kadınları Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

SAGİAD ve KASİAD'ın İş Kadınları Bir Araya Geldi

SAGİAD ve KASİAD\'ın İş Kadınları Bir Araya Geldi

Doğu Marmara İş Kadınları Kulüpleri; Vizyon Toplantısı İçin Mart ayında Sakarya'da bir araya gelecek

22.02.2013 16:48

SAGİAD İş Kadınları Kulübü Üyesi İş Kadınları; bölgesel iş birliğini arttırmak amacı ile Kocaeli İşadamları Derneği bünyesinde faaliyet gösteren KASİAD Girişimci İş Kadınları Kulüp'ünü ziyaret etti.

İki şehir arasında üst düzeyde olan ilişkiler, endüstriyel ve ekonomik alanda hayata geçirilebilmesi ve iş kadınlarının ekonomik hayatta daha etkin rol alabilmesi amacı ile dış etkileşimlerinin daha yüksek olması gerekmektedir. Bu amaçla SAGİAD İş Kadınları Kulübü tarafından organize edilen ve 17 iş kadınının katıldığı ziyarette; Kocaeli KASİAD İş Kadınları Kulübü 25 üyesi ile hazır bulundu. Tanışma kahvaltısında bir araya gelen iş kadınları sektörel tanışmanın ardından, "bölgemiz için ne yapılabilir" sorusunu masaya yatırdılar. Farklı sektörlerden farklı bakış açıları ile bir çok fikrin paylaşıldığı programda ikili ziyaretlerin il adım olması gerektiği vurgusunda bulunuldu.

Bölgemizde ses getirecek bir proje

KASİAD Girişimci İş Kadınları Kulüp Başkanı Serap Demirer, kendilerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken "En kısa sürede Doğu Marmara İş Kadınları Kulüpleri olarak ortak bir projenin hayata geçirilmesi, şehirlerde yanlızız algısında bulunan iş kadınlarının partner kuruluşları ve başarı hikayesi olan iş kadınları görerek enerji ve moral aldıklarının ifade etti. Biz bir birimizin derdinden ve sıkıntılarından her zaman daha iyi anlarız. Ama ortak proje kısmında da birbirimize uzağız. Bu günkü ziyaret ile birlikte, bu uzaklık yakınlığa, hayallerde gerçeğe dönüşecektir. Nasip olursa mart ayın içerisinde bölgemizde ses getirecek bir proje ile birlikte doğu Marmara iş kadınları derneklerini ve kuruluşlarını Sakarya'da yapılacak bir faaliyette bir araya getireceğiz" dedi.

İstenirse neler yapılabileceğinin göstergesi

Toplantıda söz alan Sakarya Girişimci İşadamları Derneği (SAGİAD) İş Kadınları Kulübü Başkanı Serap Yılmaz "Aralık ayında gerçekleştirdiğimiz program gelecekte istenirse neler yapılabileceğinin bir göstergesi. Biz ev sahipliklerinden ve bugün bizlerle birlikte olan Kocaelili iş kadınlarına teşekkür ediyoruz. Mart ayındaki programla ilgili çalışmayı da bugün başlatmış oluyoruz" dedi. Plaket takdiminin ardından firma ziyaretleri için SAGİAD ekibi; Dünyaca ünlü Zara, Mango gibi firmalara ürün üreten tekstil fabrikasını ziyaret etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SAGİAD ve KASİAD'ın İş Kadınları Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement