"Sağlık Olsun" - Son Dakika
Güncel

"Sağlık Olsun"

"Sağlık Olsun"

Kırklareli Valisi Muammer Muşmal, Merkez Çekilmesini 'Beklenmedik Karar, Sağlık Olsun' Diyerek Karşıladı.

16.12.2010 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KIRKLARELİ Valisi Muammer Muşmal, valiler kararnamesi ile merkez çekilmesini 'beklenmedik karar, sağlık olsun' diyerek karşıladı. Elazığ'da 17 gün valilik yaptıktan sonra 20 Eylül'de Kırklareli'ne atanan Muşmal, 88 gün sonrada merkeze alınmış oldu.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan atama kararnamesine göre, merkeze alınan 5 validen biri olan Kırklareli Valisi Muammer Muşmal, atamayı beklemediğini söyledi. Dün gece 23.00 sıralarında kararı öğrendiğini belirten Muşmal, sabah valiliğe gelerek vali yardımcılarının katıldığı toplantıya ve Asayiş toplantısına başkanlık etti. Merkeze alınmasını beklemediğini belirten Vali Muşmal, DHA'ya yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Atama kararını dün gece 23.00 sıralarında öğrendim. Ne diyeyim devlet hayatında bu tür kararlar olur, ama beklemiyordum. Elazığ'da 17 gün kaldık, burada da üç ay dolmadan merkeze aldılar. Sağlık olsun"

MAHKEME KARARLARI İLE GERİ DÖNMÜŞTÜ

9 Ocak 2006 tarihinde Elazığ Valisi olarak görevine başlayan Vali Muammer Muşmal, 2008 yılında merkeze alınmıştı. Bunun ardından 2 kez daha görevden alınan ve mahkeme kararı ile geriye dönen Muşmal, son olarak 20 Eylül 2010 tarihinde Kırklareli'ne Vali olarak atandı. Kırklareli'nde 3 aydan kısa süre görev yapan Vali Muammer Muşmal, 88 gün sonra yeniden merkeze alınmış oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Sağlık Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement