Sağlık-Sen Rize Şube Başkanı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Sağlık-Sen Rize Şube Başkanı Yılmaz Açıklaması

Sağlık-Sen Rize Şube Başkanı İsmail Yılmaz, "Rize'de 2009 yılında aldığımız yetkiyi üye sayısını her yıl artırarak 2016 mutabakat döneminde bin 618'e çıkararak taçlandırdık.

25.05.2016 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık-Sen Rize Şube Başkanı İsmail Yılmaz, "Rize'de 2009 yılında aldığımız yetkiyi üye sayısını her yıl artırarak 2016 mutabakat döneminde bin 618'e çıkararak taçlandırdık. Son yedi yılda Rize genelinde çok hızlı bir büyümeye imza attık." dedi.

Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sağlık-Sen Rize Şubesinin 2016 yılı mutabakat döneminde yetkili olduğu tüm kurumlarda açık ara önde bir şekilde yeniden yetkili sendika olmayı başardığını söyledi.

Sağlık-Sen'in büyük bir aile olduğunu belirten Yılmaz, "Sağlık ve sosyal hizmet alanında fedakarca çalışan bu ailenin her ferdi, sendikacılığa değer katmaya devam eden bir anlayışla çalışmalarını başarıyla sürdürecektir." ifadesini kullandı.

Yılmaz, bir yandan çalışanların özlük ve sosyal haklarının geliştirilmesi, diğer yandan da Türkiye'nin gelişmesi için çaba sarf eden büyük bir aile olduklarını belirterek, Memur-Sen ve Sağlık-Sen'in davasında birer nefer olmanın en büyük gururları olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sağlık-Sen Rize Şube Başkanı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement