Sağlık'tan Yuntdağına Hizmet Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Sağlık'tan Yuntdağına Hizmet Ziyareti

Sağlık\'tan Yuntdağına Hizmet Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Yunusemre ilçesinde Örselli, Asmacık, Pelitalan, Muslih ve Davutlar mahallelerini ziyaret etti.

26.10.2017 16:45

Evde Bakım Hizmetleri ve ilaçlama hizmetlerinin daha geniş bir alana yayılması için çalıştıklarını belirten Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, "Yunusemre ilçemizdeki mahallelerimizi ziyaret ederek, muhtarlarımız ve mahalle sakinleriyle bir araya geldik. İhtiyacı olan zor durumdaki vatandaşlarımızı Evde Bakım Hizmetinden faydalandırmak istiyoruz. Bu ziyaretler Evde Bakım Hizmetlerinden yararlanması gereken vatandaşlarımızın tespiti noktasında da faydalı oluyor. Vatandaşlarımıza Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün selamlarını ilettik" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Yunusemre ilçesinde, Örselli, Asmacık, Pelitalan, Muslih ve Davutlar Mahallelerini ziyaret etti. Akbaş'a Evde Bakım Hizmetleri Şube Müdürü Fisun Mersinli ve Haşere ile Mücadele Şube Müdürü F. Gözde Koç ile Evde Bakım Hizmetleri personeli eşlik etti. Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Akbaş, "Yunusemre ilçesi Örselli, Asmacık, Pelitalan, Muslih ve Davutlar mahallesinde ihtiyacı olan vatandaşların Evde Bakım Hizmetlerinden faydalanması amacıyla, onları evlerinde ziyaret ederek, durumları hakkında bilgiler aldık. Bazı mahallelerimizde ilaçlama hizmetlerinin de durumunu öğrendik. Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinin ve çalışmalarının daha geniş bir alana yayılması için bu tür ziyaretlerin önemi büyük. Mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımız hizmetlerimizden çok memnunlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün selamlarını ilettik. Ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

GÜLER YÜZLÜ EVDE BAKIM PERSONELİ

Bakım ihtiyacı olan vatandaşlar ile tek tek ilgilenen Evde Bakım Hizmetleri personelinin güler yüzlü hizmetinden çok etkilendiklerini belirten mahalle sakinleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sağlık'tan Yuntdağına Hizmet Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement