SAKARYA 23 Nisan'ı evlerinde kutladılar - Son Dakika
Güncel

SAKARYA 23 Nisan'ı evlerinde kutladılar

23 Nisan'ı evlerinde kutladılarADAPAZARI'nda bulunan Atatürk İlkokulu'nda görev yapan 3 öğretmen, uzaktan eğitim sistemi ile sınıfındaki öğrencilerle buluşarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

23.04.2020 11:19  Güncelleme: 11:23

23 Nisan'ı evlerinde kutladılar

ADAPAZARI'nda bulunan Atatürk İlkokulu'nda görev yapan 3 öğretmen, uzaktan eğitim sistemi ile sınıfındaki öğrencilerle buluşarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Adapazarı'nda bulunan Atatürk İlkokulu'nda görev yapan sınıf öğretmenleri Esra Berber, Canan Ay ve Merve Toprak, uzaktan eğitim sistemi ile çocuklarla birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Koronavirüs salgını nedeniyle evlerden kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için hazırladıkları koreografiyi 'Ben Türk Çocuğuyum' adlı şiir ile birlikte sahneleyen çocuklar ve öğretmenler, kaydettikleri bu görüntüyü paylaştı.

Konuyla ilgili olarak konuşan Esra Berber, Canan Ay ve Merve Toprak, 'Koronavirüs tedbirleri nedeniyle dışarı çıkamayan çocuklarımıza 23 Nisan coşkusunu yaşatmak istedik. 23 Nisan'ın 100'üncü yıl şerefine yazılmış olan 'Ben Türk Çocuğuyum' marşını çocuklarla seslendirdik. Okulumuzun ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.? dedi.

SAKARYA 23 Nisan\'ı evlerinde kutladılar
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SAKARYA 23 Nisan'ı evlerinde kutladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement