Sakarya'da AK Parti ve Siyasi Partiler İftar Programında Buluştu - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da AK Parti ve Siyasi Partiler İftar Programında Buluştu

Sakarya\'da AK Parti ve Siyasi Partiler İftar Programında Buluştu

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar ve siyasi partilerin belediye başkan adaylarının katıldığı bir iftar programı düzenlendi. Programa, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, siyasi partilerin belediye başkan adayları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş da katıldı. Milletvekili Bayraktar, seçim ortamının güzel olduğunu belirterek, kararın artık vatandaşlara ait olduğunu söyledi.

21.03.2024 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar ve siyasi partilerin belediye başkan adaylarının katıldığı iftar programı düzenlendi.

Ali ve Celal Atabay kardeşler tarafından Kestane Mahallesi'nde bir işletmede verilen iftara, Bayraktar'ın yanı sıra Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, siyasi partilerin belediye başkan adayları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Birlikte sohbet eden katılımcılar, ezanın okunmasıyla oruçlarını açtı.

Sakarya'da çok güzel seçim ortamı yaşandığına değinen Milletvekili Bayraktar, "Tüm siyasi ilçe teşkilatlarımız ve belediye başkan adaylarımız, mahallelerde yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlatıyorlar. Bundan sonra artık karar vatandaşlarımızındır. Hayırlısıyla 31 Mart seçimlerini hep birlikte atlatacağız." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'da AK Parti ve Siyasi Partiler İftar Programında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement