Sakarya'da İşçilerin Devrilen Vincin Altında Kalması - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da İşçilerin Devrilen Vincin Altında Kalması

Sakarya'da malzeme yüklü vincin devrilmesi sonucu yaralanan 4 işçiden 1'i öldü.

10.12.2018 01:05

Sakarya'da malzeme yüklü vincin devrilmesi sonucu yaralanan 4 işçiden 1'i öldü.

Alınan bilgiye göre, Hendek ilçesinde 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren galvaniz kaplama fabrikasında malzeme yüklü vincin devrilmesi sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan O.Ç, 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

O.Ç'nin ölüm haberini alan yakınları büyük üzüntü yaşadı. İşçinin cenazesi, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hendek ilçesinde 2. OSB'de faaliyet gösteren galvaniz kaplama fabrikasında malzeme yüklü vinç, 5 gün önce henüz belirlenemeyen nedenle devrilmişti. Vincin altında kalan yaralı işçiler A.A, C.B, O.Ç. ve O.Y. hastaneye kaldırılmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'da İşçilerin Devrilen Vincin Altında Kalması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement