Esnaftan Polise: Şüpheli Çantayı Ben Açayım, Bomba Yoktur - Son Dakika
Güncel

Esnaftan Polise: Şüpheli Çantayı Ben Açayım, Bomba Yoktur

Esnaftan Polise: Şüpheli Çantayı Ben Açayım, Bomba Yoktur

Adapazarı'nda şüpheli görülen boş çanta hayatı durdurdu. Bölgede dükkanı olan esnaf "İşlerimiz durdu" deyip polisin çektiği şeridi aşarak paketi açmak istedi.

14.04.2015 11:22  Güncelleme: 14:36

Adapazarı'nda şüpheali görülen boş bir çanta araç ve yaya trafiğini kilitledi. Polisin şüpheli çantanın bulunduğu bölgeyi şeritle kapatması nedeniyle müşteri gelmediğini söyleyen bir esnaf polis memuruyla 'İişlerimiz durdu. Bizim buralarda bomba olmaz" diyerek şeridi geçerek çantayı açmak istedi.

POLİS ŞERİT ÇEKTİ

Dün akşam saatlerinde polis ekipleri Orhan Camii yakınında yol kenarında şüpheli çanta ihbarı aldı. Harekete geçen polis, çantanın bulunduğu bölgede güvenlik önlemi aldı ve şüpheli çantanın bulunduğu bölgeye şerit çekerek girişe kapattı.

ESNAF PAKETİ AÇMAK İSTEDİ

Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bomba imha ekipleri beklenirken, bir pasajda işyeri bulunduğu belirtilen bir esnaf polisin çektiği şeridin içerisine girerek polis ekiplerine "Burayı kapattınız işlerimiz durdu. Ben açayım çantayı bakayım, bir şey yoktur içinde. Bizim Sakarya'da bomba olmaz " diyerek polislerle tartıştı.

ÇANTA BOŞ ÇIKTI

Polisin uyarıları üzerine esnaf yeniden şerit dışına çıktı. Bomba imha ekipleri daha sonra şüpheli çantayı fünyeyle patlattı. Çantanın boş olduğunu gören vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Esnaftan Polise: Şüpheli Çantayı Ben Açayım, Bomba Yoktur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement