Sakarya İstanbul'dan İzine Gelen Genç Güvenlikçi Evine 500 Metre Kala Otomobil Altında Can Verdi - Son Dakika
Güncel

Sakarya İstanbul'dan İzine Gelen Genç Güvenlikçi Evine 500 Metre Kala Otomobil Altında Can Verdi

Sakarya İstanbul\'dan İzine Gelen Genç Güvenlikçi Evine 500 Metre Kala Otomobil Altında Can Verdi

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde yaşayan ve İstanbul'daki çalıştığı iş yerinden izin alarak gelen 28 yaşındaki özel güvenlik görevlisi Hüseyin Erer evine 500 metre mesafede bir taksinin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

03.12.2014 11:06

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde yaşayan ve İstanbul'daki çalıştığı iş yerinden izin alarak gelen 28 yaşındaki özel güvenlik görevlisi Hüseyin Erer evine 500 metre mesafede bir taksinin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Çarpıp kaçan taksi sürücüsü ise olaydan iki saat sonra polise teslim oldu. Kaza dün gece saat 22.00 sıralarında Serdivan İlçesi Kemalpaşa Mahallesi 7. Cadde'de meydana geldi. Yol kenarında bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ve 112 ekibi adının Hüseyin Erer olduğu anlaşılan şahsın cansız bedenini buldu. Bir araç çarpması sonucu yaşamını yitirdiği belirlenen şahsın cansız bedeninin bulunduğu yerde polis bir ticari taksiye ait kırık araç parçaları buldu.

Kazanın duyulması üzerine olay yerine gelen yakınları gözyaşları dökerken, Hüseyin Erer'in İstanbul'da özel bir firmada özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı ve haftada bir izinli olduğu gün Serdivan'daki evine geldiği belirlendi. Evine 500 metre kala trafik kazasında yaşamını yitiren cesedi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Gence çarpıp kaçan taksi şöförü Ercan Kuyumcuoğlu ise olaydan yaklaşık 2 saat sonra Serdivan'daki Mithatpaşa Ekipler Amirliği'ne teslim oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya İstanbul'dan İzine Gelen Genç Güvenlikçi Evine 500 Metre Kala Otomobil Altında Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement