Sakarya MÜSİAD Antalya MÜSİAD'ı Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Sakarya MÜSİAD Antalya MÜSİAD'ı Ağırladı

Sakarya MÜSİAD Antalya MÜSİAD\'ı Ağırladı

MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Abdullah Aykut; beraberindeki 10kişilik Yönetim Kurulu üyesi ile birlikte MÜSİAD Sakarya Şubesi'ni ziyaret etti.

28.05.2012 19:31  Güncelleme: 19:30

10 Kişilik Yönetim Kurulu üyesi ile birlikte

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Antalya Şube Başkanı Abdullah Aykut; şube ziyaretleri kapsamında önceki gün beraberindeki Başkan Yardımcıları Resul Lekesiz, Hasan Demir, Ramazan Kalken ve Gençlik Kurulu Başkanı Salihcan Yetkin ve 5 Yönetim Kurulu üyesi ile birlikte MÜSİAD Sakarya Şubesi'ni ziyaret etti.

Çalışmaları ve projeleri hakkında

Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü, Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Genç, Yaşar Coşkun, Semin Gülşan, Mustafa Kaytaz, İbrahim Odabaş, Yunus Tever, Salih Bakkaloğlu ve Zafer Boz'unda hazır bulunduğu ziyarette Sakarya Şube Başkanı Halit İnci ile görüşen Antalya Şube Başkanı Abdullah Aykut; şubelerinin çalışmaları ve projeleri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Plaket takdim edildi

Birbirleriyle tanışarak, kartvizitlerini takdim eden Sakarya ve Antalya MÜSİAD Şube Yöneticileri; birlik ve beraberlik mesajları verdi. Antalya Şube Başkanı Abdullah Aykut, yaptıkları ziyaret anısına Sakarya Şubesi Başkanı Halit İnci'ye plaket takdim etti. MÜSİAD Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri; Antalya'dan gelen misafirlerine, Köfteci İsmail'de Islama Köfte ikram ederek, uğurladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sakarya MÜSİAD Antalya MÜSİAD'ı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement