Saldırıyı Anayasaya Bağlayan Avukat, Didem Aslan'ı Kızdırdı - Son Dakika
Güncel

Saldırıyı Anayasaya Bağlayan Avukat, Didem Aslan'ı Kızdırdı

Atatürk Havalimanı'ndaki patlamanın ardından canlı yayın konuğu olan Av.Cüneyt Toraman'ın yorumu, sunucu Didem Arslan Yılmaz'ı kızdırdı.

29.06.2016 11:29  Güncelleme: 13:12

Türkiye dün akşam İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan gelen saldırı haberi ile sarsıldı. Saatler 22:00'ı gösterdiğinde havalimanının dış hatlar terminalinde önce silah, ardında da patlama sesleri duyuldu. Havalimanı muhabirlerinin merkezlerine geçtiği 'kanlı' son dakika haberleri ilerleyen dakikalarda yerini ardı ardına yapılan açıklamalara bıraktı.

İstanbul'un kalbine yapılan bu saldırı bütün haber kanallarında son dakika olarak verilirken, CNN Türk ekranlarında Didem Aslan Yılmaz'ın konuğu olan Av. Cüneyt Toraman, olayı yorumlarken "Temel sorun anayasa" ifadesini kullandı.

"EĞER BÜTÜNÜ GÖREMEZSEK..."

Bu olayın münferit bir olay olarak nitelendirilemeyeceğini belirten Toraman, şu ifadelere yer verdi: "Bu olayı, münferit bir olay olarak nitelemek mümkün değil. Yani biz şuanda Türkiye'nin yapısal bir sorununu tartışıyoruz. Koskoca bir ağacın yapılarını tartışıyoruz. Eğer bütünü göremezsek ara sokaklarda kaybolur gideriz. Yani temel sorun Türkiye'de ciddi bir anayasa sorunu var."

SUNUCUDAN ANINDA MÜDAHALE

Toraman'ın konuşmasına müdahale eden sunucu Didem Arslan Yılmaz "Yani Cüneyt Bey, anayasa sorununa nasıl geldiniz anlamadım" diyerek çıkıştı ve konuyu değiştirdi.

Saldırıyı Anayasaya Bağlayan Avukat, Didem Aslan\'ı Kızdırdı

Son Dakika Güncel Saldırıyı Anayasaya Bağlayan Avukat, Didem Aslan'ı Kızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement