Salı Akşamı Neşesi Şafak Sezer'den! - Son Dakika
Güncel

Salı Akşamı Neşesi Şafak Sezer'den!

Salı Akşamı Neşesi Şafak Sezer\'den!

Üçlemenin ikinci filmi "Kutsal Damacana 2:İt Men" ile ekran başındaki izleyiciye kahkahası bol bir akşam yaşatacak!

22.03.2014 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serinin ilk iki filminde Şafak Sezer ile kahkaha tufanı yaşayan izleyici, 2011yılında sinemada gösterilen "Kutsal Damacana 3 Dracoola" da Şahin Irmak ve Ersin Korkut ile buluştu.

Kendine has komedi anlayışıyla hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşan Şafak Sezer'in başrolünü üstlendiği "Kutsal Damacana 2: İt Men" de Mustafa Üstündağ, Aydemir Akbaş, Serkan Şengül, Yıldırım Memişoğlu, Ebubekir Öztürk ve Ferhat Güzel de yer alıyor. Fikret, eski mesleği olan gemiciliğe dönmüş ve tayfa olarak çalışmaya başladığı gemiyle uzak denizlere açılmıştır.Gemi Hint Okyanusu'nda seyrederken Somali'li korsanların saldırısına uğrar ve korsanlar gemiyi ele geçirir. Fikret denize atlayıp kaçar. Ertesi gün Fikret baygın bir halde Hindistan sahilinde bir kumsalda karaya vurur. Bir kaç hintli köylü Fikret'i bulur ve tedavi etmek için yakınlardaki bir Budist tapınağına götürürler. Aradan beş ay geçer, Fikret sağlığına kavuşur, tapınakta eğitim gören Serkan adındaki bir Türkle tanışıp arkadaş olur. "Ferrari'sini Satan Bilge" tadındaki Serkan, Fikret'in karakterine ve hayata bakış biçimine hayran olmuştur. Disiplin gerektiren tapınak hayatına uyum sağlayamayan Fikret, başrahiple tartışır. Başrahip, Fikret ve Serkan'ı tapınaktan kovar.Fikret ve Serk2010 yılında sinemalarda gösterilen "Kutsal Damacana 2: İt Men"9 Mart Pazar akşamı saat 19:45'de Show TV ekranlarında olacak!PAP

Şafak Sezer serinin ikinci filmi " Kolpaçino: Bomba" ile ekran başındaki izleyiciye kahkahası bol bir akşam yaşatacak!

Kendine has komedi anlayışıyla hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşan Şafak Sezer'in yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği"Kolpaçino: Bomba" da Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş ve Arzu Yanardağ da yer alıyor.

Özgür, zengin bir ailenin evlâdıdır. Ancak ne cimri babasından, ne de zengin kayınpederinden destek görmez. Eski sevgilisi Şale ise çıkaracağı albüm için maddi destek beklemektedir. Desteği bulamayınca Özgür'ü, gizlice çektiği bir şantaj kaseti ile tehdit eder. Kadınca intikam gibi görünen durumun arkasında büyük hesaplar vardır. Özgür, Sabri ve Tayfun'dan yardım ister.

2011 yılında sinemalarda gösterilen "Kolpaçino: Bomba"25 Mart Salı akşamı saat 20:00'de Show TV ekranlarında olacak!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Salı Akşamı Neşesi Şafak Sezer'den! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement